Haley Loraine Keeling

Średnia ocena dla całej twórczości
6,9/10 106.326
głosów
Średnia ocena
7,9/10 540
głosów
140 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1988-01-07
miejsce urodzenia:Fort Myers, Floryda, USA
Wzrost:170 cm
Haley Bennett

Haley urodziła się w Fort Myers w 1988 roku. Po zakończeniu szkoły wyższej przeniosła się do Naples, we Florydzie, gdzie zaczęła studia muzyczne. W 2001 roku Haley uczestniczyła w IMTA Convention, gdzie poznała swoich agentów, Marę Santino i Ryana Daly. Następnie w 2004 r. będąc na wakacjach w Los Angeles dostała szansę poznania producenta nagrań. Po ukończeniu szkoły w 2005 r. Haley i jej matka przeniosły się do LA, co stało się początkiem jej aktorskiej i muzycznej kariery. Stała się znana szerszej publiczności dzięki roli Cory w "Music & Lyrics" (pl. "Prosto w serce")

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2015
Stacey
    2014
    7,5 
       
      2014 
      Justine
        2014 
        5,6 
           
          2014 
          Eva
            2014 
             
               
              2013
              5,0Natasha
                2013 
                 
                   
                  2012
                  5,3Annabel Lee
                    2010
                    5,7Stella
                      2010 
                      8,4Charlotte
                        2009
                        5,4Julie
                          2009 
                          6,4Abby
                            2008
                            5,6Kendall
                              Kendall - Haley Bennett Studenci - Kendall
                              2008 
                              7,3Lisa
                                2008 
                                5,5Molly Hartley
                                  Molly Hartley - Haley Bennett The Haunting of Molly Hartley - Molly Hartley
                                  2007
                                  6,7Cora Corman
                                    • Do filmu "Prosto w serce", gdzie grała Corę Corman, musiała schudnąć 10 funtów (ok. 5 kilogramów), mimo że i tak była bardzo szczupła.
                                    • Skończyła Barron Collier High School w Naples, na Florydzie.
                                    • Brała udział w przesłuchaniach do tytułowej roli w filmie "Carrie", jednak ostatecznie angaż otrzymała Chloë Grace Moretz.

                                    dyskusja

                                    (7 tematów)
                                    tytułautorpostyostatnio pisał

                                    co o niej sadzicie?

                                    jak dla mnie byla strasznie sztywna. po prostu nie podobala mi sie. rozmawialam o tym z osoba z ktora ogladalam ten film i ona ... czytaj dalej
                                    8

                                    Strasznie młodo wygląda!

                                    Myślałem, że ona ma jakieś 15-16 lat, a tu się okazuje, że dwa lata młodsza ode mnie! Ślicznotka :*
                                    3

                                    Wyglada jak

                                    mloda Carla Bruni. Nie sadzicie?
                                     
                                    4

                                    Ta na głównym zdjęciu po lewej u góry

                                    to na pewno ona? Bo coś mi się wydaje niepodobna :/
                                    0
                                     

                                    Mi się podoba. :)

                                    Moim zdaniem jest całkiem niezła. :) oglądałam ją w Prosto w Serce i zakochałam się w jej głosie. Jest świetną wokalistką.
                                    7
                                    Zobacz wiecej tematow

                                    Dowiedz się więcej o

                                    WTF:false,ads:true