Helena Chrul-Tosik

Średnia ocena dla całej twórczości
5,9/10 576
głosów
Średnia ocena
10/10 1
głos
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1910-06-23
data śmierci:1971-01-03
miejsce urodzenia:Krasnojarsk, Rosja
Helena Chaniecka

biografia

+

Helena Chaniecka jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1963
6,3 
    1962
    4,8Parolowa
      1958
      6,7Kierowniczka ośrodka
        1954
        4,1 
          1954 
          4,9Sprzedawczyni
            • Zmarła w Krakowie (Polska). Pochowana została na krakowskim Cmentarzu Rakowickim.

            dodaj nowy temat w dyskusji

            Dowiedz się więcej o

            WTF:false,ads:true