Średnia ocena dla całej twórczości
6,1/10 300
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1930-02-21
data śmierci:2001-11-29
miejsce urodzenia:Santiago, Chile
Helvio Soto

biografia

+

Helvio Soto jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1975
9,0 
    1969
    9,5 
      1967
       
        1967 
         
          1975
          9,0 
            1969
            9,5 
              1967
               
                1967 
                 
                  1972
                  8,3
                  • (producent)
                  1967
                  • (producent)
                  1988
                  6,0Członek rodziny
                    1967
                    • (materiały do scenariusza, historia)
                    • Zmarł na raka płuc w Santiago (Chile).

                    dodaj nowy temat w dyskusji

                    Dowiedz się więcej o