Średnia ocena dla całej twórczości
6,1/10 274
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1930-02-21
data śmierci:2001-11-29
miejsce urodzenia:Santiago, Chile
Helvio Soto

biografia

+

Helvio Soto jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1975
9,0 
     
    1967
     
       
      1967 
       
         
        1975
        9,0 
           
          1967
           
             
            1967 
             
               
              1972
              8,3
              • (producent)
               
              1967
              • (producent)
               
              1988
              6,0Członek rodziny
                1967
                • (materiały do scenariusza, historia)
                 
                • Zmarł na raka płuc w Santiago (Chile).

                dodaj nowy temat w dyskusji

                Dowiedz się więcej o

                WTF:false,ads:true