Karolina Jóźwiak-Ulewicz

Średnia ocena dla całej twórczości
6,1/10 475.568
głosów
Średnia ocena
6,4/10 24
głosy
3 osoby dodały do ulubionych
data urodzenia:1964
Wzrost:168 cm
Karolina Jóźwiak

biografia

+

Karolina Jóźwiak jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
7,2Urzędniczka
  • (gościnnie)
2011
4,4Mama Kuby
  • (gościnnie)
2008-2009
6,9Policjantka
  • (gościnnie)
2008 
2,7Rozwódka
  • (gościnnie)
2008 
6,1Kobieta w kościele
  • (gościnnie)
2007
7,9Koleżanka Ludmiły
  • (gościnnie)
2006
7,2Nauczycielka fizyki
  • (gościnnie)
2005
5,4Klientka w restauracji
  • (gościnnie)
2005 
5,5
  • (gościnnie)
 
2005-2006 
4,0Danuta
  • (gościnnie)
2005-2006 
4,0Danuta
    2005-2008 
    8,2Bożena
    • (gościnnie)
    2005-2008 
    5,8Gospodyni
    • (gościnnie)
    2004-2008
    6,8Matka Mariusza
    • (gościnnie)
    2004 
    4,7Bożena, uczestniczka terapii w Poradni Małżeńskiej na zajęcia której uczęszczali również Teresa i Marek Żukowscy / Lekarz pogotowia ratunkowego biorąca udział w akcji ratowniczej po wypadku samochodowym jakiemu ulegli Paweł, Artur i Bartek / Doktor Barbar
      2003-2008
      7,1
      • (gościnnie)
       
      2003 
      4,8Pielęgniarka
        2002-2003
        3,4 
           
          2002-2003 
          3,4
          • (gościnnie)
           
          2000-2012
          3,3Pokojówka / Brygida, matka Patryka
          • (gościnnie)
          2000 
          3,9Pacjentka przychodni Kotowicza / Ekspedientka
          • (gościnnie)
          1999
          6,6Kobieta
          • (gościnnie)
          1999 
          4,9Pani Basia, bibliotekarka w szkole Eli Mroczek
          • (gościnnie)
          1998-1999
          4,0Lokatorka
          • (gościnnie)
          1997
          2,7Jolanta, sekretarka prezesa firmy "Salon World" / Hanna Balicka, sekretarka Jacka Boreckiego, dyrektora oddziału Banku Północnego w Piasecznie, potem sekretarka Donaty Słomki
          • (gościnnie)

          dyskusja

          (1 temat)
          tytułautorpostyostatnio pisał

          Wygląda jak siostra Kristin Scott Thomas :D

          http://www.filmweb.pl/person/K ristin+Scott+Thomas-279, nie? ;)
          0
           

          Dowiedz się więcej o

          WTF:false,ads:true