Kasjopejka Kasjopejka
ocenił(a) na:10/10

Pardzo duże podobieństwo.
HILARY
http://buenavistarecords.go.com/hilaryduff/_img/photo2_big.j...
KEIRA
http://movies.donyell.net/images/keira_knightley.jpg

Po prostu na tym zdjęciach jak dwie krople wody:)
Którą bardziej cenicie i za co?

• Parilatte Parilatte

no nie wiem czy jkak dwie krople wody? nie zauwazam zadnych podobienstw. A wogole to kochana Keiro STO LAT!!!!

• Breadfan Breadfan
      ocenił(a) na:5/10

Keira bardziej mi przypomina natalie portman.

• olka123 olka123
        ocenił(a) na:9/10

tez sie z tym zgadzam, Keira i Portman są bardziej podobne, a miedzy Hilary Knightley nie widze podobieństwa!

• ZaKupoooholiczka ZaKupoooholiczka

Ja myslę, że rzeczywiście są troche podobne i oczywiście(moja fotka) bardziej cenie Hilary Duff ;) Pozdr i pochwała za fajny pomysł! :P

• Mikael_2 Mikael_2

no mówiąc szczerze to też nie bardzo widzę to podobieństwo...
    ale lubię obie dziewczyny ;)

• Nachtjager Nachtjager
      ocenił(a) na:1/10

Na twych fotkach to obie są bardzo podobne. Ale obu pań nie lubię. Za to Keira rzeczywiście jest bardzo podobna do małej N. Portman. Zresztą była jej dublerką do Star Wars.

• Hermioneczka Hermioneczka

heh:P keira ładniejsza:P Hilary tez spoko;P Keire cenie bardziej:P zagrała w kilku wartosciowych * tzn wedlug mnie na wieksza skale* filmach:P

• Sachi Sachi

hilary jest ladniejsza, a keira ma anoreksje! ot co!

• Annouche Annouche
            ocenił(a) na:7/10

mi keira bardziej przypomina winone ryder

• Sylwka Sylwka

Ja jakoś nie widzę podobieństwa na tych fotkach i uważam, że Keira jest o wiele ładniejsza od Hilary i bardziej utalentowana. I nie ma anoreksji:/ Te filmy, które oglądałam z Hilary to były same komedie romantyczne a mogłaby zagrać w jakimś dramacie, thirllerze żeby pokazać coś więcej:) Oczywiście nie urażając fanów Hilary. Pozdrawiam.

• Hermioneczka Hermioneczka

zgadzam się z Sylwką. Tzn czy ma anoreksje to wie sama ona ale mysle ze poprostu ma taka budowe..:P Hilary ( no własnie) zagrala w samych komediach romantycznych ( nie mowie ze zle ale to chyba nie sa filmy w ktorych mozna ukazac pełnie swojego talentu) a Keira zagrala w kilku naprawde pożądnych filmach:P Keira gora:P

• Dann Dann

ja lubie Keire Hilary tez, ale ja niewidze zadnego podobienstwa...:/pomiedzy tymi zdjeciami:P:Phehe keira zagrala w lepszych produkcjach i jest troszke bardziej slawna od hilary, ale te tez ma fajne role na koncie;), niewiem czy ktos zauwazyl, ale keira podobna jest do Alicji Bachledy-Curus:P:P i obie piekne:D pozdro;)

• Constantiza Constantiza

Według mnie to one wcale nie są podobne do siebie. Ani w rzeczywistości ani na zdjęciach. Dużo bardziej lubię Keirę od Hilary :)

• matybunia matybunia

hmmm....zero podobienstwa wg.mnie;p Ale Keire bardziej lubie bo nie jest taka przeslodzona jak Hilary

• Aimee Aimee
    ocenił(a) na:6/10

Nie są ani trochę podobne :/

Nie lubię żadnej. Obydwie są przeciętnymi aktorkami i nie grzeszą urodą.

• skazaniec2

Oby dwie nie za ciekawe pod wzgledem urody, i totalne beztalencia aktorskie.

• oliina oliina

Już raczej zdjęcia są do siebie podobne a nie one. podobne uczesania, rzut z profilu ot co. Hilary wyszła ładniej.

• DulceAmarga DulceAmarga
      ocenił(a) na:8/10

Też nie uważam żeby były podobne. Tak w ogóle na tych fotkah też nie widzę podobieństwa :/

• XY007 XY007

ja obie lubie ale hilary bardziej :)chcialbym aby hilary zagrala w jakims fajnym filmemi z fajnymi aktorami jak np. brad pitt i pokazala wszystkim ze nie jest barbie i potrafi grac, ale trzeba dac jej szanse!!! pozdro :)

• sweetka sweetka

Ja też nie widze podobieństwa na fotkach. Keira najbardziej podobna jest do Natalie Portman. Osobiście wole Keire ponieważ Hilary gra nieustannie w filmach podobnych, o tej samej tematyce i o tych samych zakończeniach.

• nicole_b nicole_b

Ja osobiście podobieństwa żadnego nie zauważyłam :) Ale może to zależy od tego jak na te foty popatrzec xD
        Nie no... :) Ja wole KEIRE,bo podoba mi sie sposób w jaki gra, tak naturalnie, Za Hil nie przepadam, bo moim zdanie gra sztucznie...
        To moje zdanie i mam nadzieje, że nie uraziłam żadnej fanki czy fana Hil..
        A jezeli chodzi o podobienstwo to wg mnieNatalie Portman jest z deka podobna do Keiry.

• Arianne Arianne

No moze i sa troche podobne ale ludzie bez przesadyzmu! Keira jest całkowicie inna od Hilary =)

• Finding_Neverland Finding_Neverland

Na moje to one do siebie podobne nie są... :/, jednakże lubię obie (choć chyba Keirę bardziej). Mnie sie wydaje, że Keira ma oryginalną urodę i nie przypomina żadnej aktorki... Ani Hil ani panny Portman ://

• zDEPPrawowana zDEPPrawowana

Fajne fotki, może troszkę są podobne....tyci....

• martuska666 martuska666

Zdecydowanie wolę Keirę. Hilary nie ma talentu, poza tym jest karłem i wcale nie jest ładna. Ma obleśny wygląd.

• pAuLiNcIa_89 pAuLiNcIa_89

ja tam nie widze podobieństwa na tych fotach; dużo bardziej cenie Keirę gdyż jest utalentowaną i znakomitą aktorką, piekną kobietą, która umie się ubrać, ma gust a także prześlicznego faceta :P i w ogóle jest superowa...

• era era

ale jakby nie było Knightley to aktorka a Duff? Kto? ...

• Dorothy_Duff Dorothy_Duff

Hilcia nigdy nie była podobna do tej anokretyczki.

• Stacy Stacy

Ja oczywiście wolę Keirę. Jest utalentowana i gra w samych fajnych produkcjach. Ma oryginalną urodę i OCZY. Piękne oczy.
    Hilary nie lubię, ale nie twierdzę, że jest brzydka. Po operacjach plastycznych wygląda całkiem przyzwoicie ;-)
    Ale gra beznadziejnie...

wczytuję Ladowanie

Zgłoś nadużycie

Opisz, dlaczego uważasz, że ten wpis nie jest zgodny z regulaminem serwisu: