Średnia ocena dla całej twórczości
5,7/10 36
głosów
Średnia ocena
9,5/10 2
głosy
0 osób dodało do ulubionych
Ki-duk Kim I

biografia

+

Ki-duk Kim jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana/znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1975
 
     
    1973
     
       
      1973 
       
         
        1970
         
           
          1970 
           
             
            1969
             
               
              1969 
               
                 
                1969 
                 
                   
                  1969 
                   
                     
                    1969 
                     
                       
                      1968
                       
                         
                        1967
                        5,7 
                           
                          1967 
                           
                             
                            1967 
                             
                               
                              1966
                               
                                 
                                1966 
                                 
                                   
                                  1966 
                                   
                                     
                                    1965
                                     
                                       
                                      1964
                                       
                                         
                                        1964 
                                         
                                           
                                          1964 
                                           
                                             
                                            1963
                                             
                                               
                                              1963 
                                               
                                                 
                                                1963 
                                                 
                                                   
                                                  1962
                                                   
                                                     
                                                    1961
                                                     
                                                       
                                                      1960
                                                       
                                                         
                                                        1960 
                                                         
                                                           
                                                          1959
                                                           
                                                             
                                                            1967
                                                             
                                                               
                                                              1967
                                                              5,7 
                                                                 

                                                                dodaj nowy temat w dyskusji

                                                                Dowiedz się więcej o

                                                                WTF:false,ads:true