Średnia ocena dla całej twórczości
5,5/10 44
głosy
Średnia ocena
9,5/10 2
głosy
0 osób dodało do ulubionych
Ki-duk Kim I

biografia

+

Ki-duk Kim jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana/znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1975
 
     
    1973
     
       
      1973 
       
         
        1970
         
           
          1970 
           
             
            1969
             
               
              1969 
               
                 
                1969 
                 
                   
                  1969 
                   
                     
                    1969 
                     
                       
                      1968
                       
                         
                        1968 
                         
                           
                          1967
                          5,5 
                             
                            1967 
                             
                               
                              1967 
                               
                                 
                                1967 
                                 
                                   
                                  1967 
                                   
                                     
                                    1966
                                     
                                       
                                      1966 
                                       
                                         
                                        1966 
                                         
                                           
                                          1965
                                           
                                             
                                            1964
                                             
                                               
                                              1964 
                                               
                                                 
                                                1964 
                                                 
                                                   
                                                  1963
                                                   
                                                     
                                                    1963 
                                                     
                                                       
                                                      1963 
                                                       
                                                         
                                                        1962
                                                         
                                                           
                                                          1961
                                                           
                                                             
                                                            1960
                                                             
                                                               
                                                              1960 
                                                               
                                                                 
                                                                1959
                                                                 
                                                                   
                                                                  1967
                                                                   
                                                                     
                                                                    1967
                                                                    5,5 
                                                                       

                                                                      dodaj nowy temat w dyskusji

                                                                      Dowiedz się więcej o

                                                                      WTF:false,ads:true