Średnia ocena dla całej twórczości
6,8/10 19.138
głosów
Średnia ocena
8,7/10 101
głosów
32 osoby dodały do ulubionych
Lech Dokowicz

biografia

+

Lech Dokowicz jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
7,4 
     
    2008
    8,1 
       
      2007
      6,8 
         
        2006
        7,9 
           
          2005
          3,6 
             
            2005 
            6,5 
               
              2004
               
                 
                2004 
                7,2 
                   
                  2003
                  7,1 
                     
                    2012
                    7,4 
                       
                      2010
                      6,5 
                         
                        2008
                        8,1 
                           
                          2007
                          6,8 
                             
                            2006
                            7,9 
                               
                              2012
                              7,4 
                                 
                                2010
                                6,5 
                                   
                                  2008
                                  8,1 
                                     
                                    2010
                                    6,5
                                    • (producent)
                                     
                                    2003
                                    7,1
                                    • (producent)
                                     

                                    dyskusja

                                    (3 tematy)
                                    tytułautorpostyostatnio pisał

                                    świadectwo

                                    Polecam znaleźć na YT świadectwo nawrócenia Dokowicza - naprawdę mocne! Swoją drogą wszystkie filmy naprawdę warte obejrzenia i przeżycia
                                    j0tka j0tka
                                    ocena: 10
                                    3

                                    Ja jestem

                                    Jest nowy film Dokowicza - Ja Jestem - o cudach eucharystycznych
                                    j0tka j0tka
                                    ocena: 10
                                    0
                                     

                                    Treść filmów

                                    Film "Duch" jest o działaniu Ducha Świętego, a "Boskie Oblicze" o chyście z Manopello we Włoszech, na której jest oblicze Jezusa ... czytaj dalej
                                    bulls2010 bulls2010
                                    ocena: 10
                                    0
                                     

                                    Dowiedz się więcej o

                                    WTF:false,ads:true