Średnia ocena dla całej twórczości
6,8/10 19.652
głosy
Średnia ocena
8,8/10 109
głosów
Lech Dokowicz

biografia

+

Lech Dokowicz jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
7,4 
    2008
    8,1 
      2007
      6,8 
        2006
        8,0 
          2005
          3,6 
            2005 
            6,4 
              2004
               
                2004 
                7,0 
                  2003
                  7,0 
                    2012
                    7,4 
                      2010
                      6,5 
                        2008
                        8,1 
                          2007
                          6,8 
                            2006
                            8,0 
                              2013
                              7,2 
                                2012
                                7,4 
                                  2010
                                  6,5 
                                    2008
                                    8,1 
                                      2010
                                      6,5
                                      • (producent)
                                      2003
                                      7,0
                                      • (producent)

                                      dyskusja

                                      (3 tematy)
                                      tytułautorpostyostatnio pisał

                                      świadectwo

                                      Polecam znaleźć na YT świadectwo nawrócenia Dokowicza - naprawdę mocne! Swoją drogą wszystkie filmy naprawdę warte obejrzenia i przeżycia
                                      j0tka j0tka
                                      ocena: 10
                                      3

                                      Ja jestem

                                      Jest nowy film Dokowicza - Ja Jestem - o cudach eucharystycznych
                                      j0tka j0tka
                                      ocena: 10
                                      0
                                       

                                      Treść filmów

                                      Film "Duch" jest o działaniu Ducha Świętego, a "Boskie Oblicze" o chyście z Manopello we Włoszech, na której jest oblicze Jezusa ... czytaj dalej
                                      bulls2010 bulls2010
                                      ocena: 10
                                      0
                                       

                                      Dowiedz się więcej o