Średnia ocena dla całej twórczości
7,9/10 65
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
Mónica Montáñez

biografia

+

Mónica Montáñez jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
 
    2008
    7,0 
      2006
       
        2002
         
          2001
          8,3 
            2001-2002 
            7,7 
              1998-1999
              8,2 
                1997
                6,8 
                  1996
                  8,0 
                    2008
                    7,0
                    • (pomysł)

                    dodaj nowy temat w dyskusji

                    Dowiedz się więcej o

                    WTF:false,ads:true