Średnia ocena dla całej twórczości
7,9/10 64
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
Mónica Montáñez

biografia

+

Mónica Montáñez jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2012
 
     
    2008
    7,0 
       
      2006
       
         
        2002
         
           
          2001
          8,3 
             
            2001-2002 
            7,7 
               
              1998-1999
              8,2 
                 
                1997
                6,8 
                   
                  1996
                  8,0 
                     
                    2008
                    7,0
                    • (pomysł)
                     

                    dodaj nowy temat w dyskusji

                    Dowiedz się więcej o

                    WTF:false,ads:true