Mohammed Qissi

Średnia ocena dla całej twórczości
7,1/10 66.512
głosów
Średnia ocena
7,9/10 178
głosów
38 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1962-09-12
miejsce urodzenia:Wadżda, Maroko
Wzrost:189 cm
Michel Qissi

biografia

+

Michel Qissi jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2001
7,5Kong Li
    2001 
    7,0DeFuego
      1993
      7,1Denard
        1993 
        4,4Alex Gatelee
          1991
          6,1Tong Po
            1991 
            5,6Davey O'Brien
              1990
              7,2Moustafa
                1989
                7,2Tong Po
                  Tong Po - Michel Qissi Kickboxer - Tong Po
                  1988
                  7,1Parades
                    1984
                    7,2Przechodzień
                      2001
                      7,5 
                         
                        1993
                        4,4 
                           
                          1993
                          4,4 
                             
                            1993
                            4,4
                            • (producent)
                             
                            2001
                            7,5 
                               
                              1994
                              5,4Tong Po
                              • (zdjęcia)
                              • (niewymieniony w czołówce)

                              dyskusja

                              (12 tematów)
                              tytułautorpostyostatnio pisał

                              To nie Tong Po!!!

                              Kamel Krifa grał Tong Po we wszystkich częsciach a nie tylko w czwartej!!!!
                              Uras Uras
                              ocena: 8
                              13

                              W napisach

                              końcowych KickBoxera pisze że Tonga Po, zagrał sam Tong Po?! O co kurka chodzi?
                              3

                              1

                              a słyszeliscie ze on van damme dudikoff bolo yeung mają zagrac w jakims filmie ufo czy jakos tam. ale van damme w głownej roli a oni w epizodach
                              2

                              słynny Tong Po ;)

                              Dobry aktor, typowo czarny charakter :)
                              5

                              Zagrał w krwawym sporcie walke z Chong Li!!!!

                              Niewielu wie, że Michel Qissi (pamiętna rola drugoplanowa w "Kickboxerze" jako Tong Po) grał w "Krwawym ... czytaj dalej
                              2
                              Zobacz wiecej tematow

                              Dowiedz się więcej o

                              WTF:false,ads:true