Mohammed Qissi

Średnia ocena dla całej twórczości
7,1/10 68.697
głosów
Średnia ocena
7,8/10 184
głosy
38 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1962-09-12
miejsce urodzenia:Wadżda, Maroko
Wzrost:189 cm
Michel Qissi

biografia

+

Michel Qissi jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2001
7,5Kong Li
    2001 
    7,0DeFuego
      1993
      7,1Denard
        1993 
        4,2Alex Gatelee
          1991
          6,1Tong Po
            1991 
            5,5Davey O'Brien
              1990
              7,2Moustafa
                1989
                7,2Tong Po
                  Tong Po - Michel Qissi Kickboxer - Tong Po
                  1988
                  7,2Parades
                    1984
                    7,2Przechodzień
                    • (niewymieniony w czołówce)
                    2001
                    7,5 
                       
                      1993
                      4,2 
                         
                        1993
                        4,2 
                           
                          1993
                          4,2
                          • (producent)
                           
                          2001
                          7,5 
                             
                            1994
                            5,4Tong Po
                            • (zdjęcia)
                            • (niewymieniony w czołówce)

                            dyskusja

                            (12 tematów)
                            tytułautorpostyostatnio pisał

                            To nie Tong Po!!!

                            Kamel Krifa grał Tong Po we wszystkich częsciach a nie tylko w czwartej!!!!
                            Uras Uras
                            ocena: 8
                            13

                            W napisach

                            końcowych KickBoxera pisze że Tonga Po, zagrał sam Tong Po?! O co kurka chodzi?
                            3

                            1

                            a słyszeliscie ze on van damme dudikoff bolo yeung mają zagrac w jakims filmie ufo czy jakos tam. ale van damme w głownej roli a oni w epizodach
                            2

                            słynny Tong Po ;)

                            Dobry aktor, typowo czarny charakter :)
                            5

                            Zagrał w krwawym sporcie walke z Chong Li!!!!

                            Niewielu wie, że Michel Qissi (pamiętna rola drugoplanowa w "Kickboxerze" jako Tong Po) grał w "Krwawym ... czytaj dalej
                            2
                            Zobacz wiecej tematow

                            Dowiedz się więcej o

                            WTF:false,ads:true