Średnia ocena dla całej twórczości
7,5/10 13.038
głosów
Średnia ocena
8,5/10 45
głosów
data urodzenia:1893-01-01
data śmierci:1944-09
miejsce urodzenia:Warszawa, Rosja (obecnie Polska)
Mieczysław Krawicz

biografia

+

Mieczysław Krawicz jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1939
7,9 
    1939 
    7,7 
      1939 
      7,4 
        1938
        7,5 
          1938 
          7,8 
            1938 
            7,2 
              1937
              7,5 
                1937 
                6,9 
                  1937 
                  7,2 
                    1936
                    7,7 
                      1936 
                      7,8 
                        1935
                        7,4 
                          1934
                          7,1 
                            1933
                            7,1 
                              1933 
                              6,9 
                                1932
                                6,7 
                                  1932 
                                  8,2 
                                    1929
                                    8,4 
                                      1929 
                                      7,6 
                                        1931
                                        7,4
                                        • (kierownictwo produkcji)
                                        1930
                                        7,5
                                        • (kierownictwo produkcji)
                                        1928
                                        7,0
                                        • (kierownictwo produkcji)
                                        1927
                                        7,8
                                        • (scenograf)
                                        1927 
                                        6,6
                                        • (scenograf)
                                        1924
                                        7,6
                                        • (scenograf)
                                        1926
                                        7,7Brochwicz
                                          1933
                                          6,9 
                                            • Zmarł we wrześniu 1944 roku w Warszawie (Polska).

                                            dyskusja

                                            (2 tematy)
                                            tytułautorpostyostatnio pisał
                                             
                                            1

                                            http://pl.wikipedia.org/wiki/M ieczys%C5%82aw_Krawicz

                                            Mieczysław Krawicz (urodzony w roku 1893 - zmarł we wrześniu 1944 roku w Warszawie), polski ... czytaj dalej
                                            0
                                             

                                            Dowiedz się więcej o