tomucho77
w odpowiedzi na post: 94Sandra17 | /topic/1605020/reply/5519741/edit /forum/reply/5519741/canEdit
Ciekawa składnia "Besztają to wszyscy ciebie z tego co widać" Made In Poland !!!
Tępizno ludzka czy ja napisałem powyżej żebyś mi powiedziała co to jest wtf bo nie wiem co oznacza ten skrót, pytałem ciebie po co dajesz takie durne przykłady.
Co do serialu na dobre i na złe to oglądam go z dwóch powodów:
1. - w każdym odcinku przedstawiona jest ludzka tragedia a czasami i głupota oraz choroby i bolączki które trapią ówczesny świat i Polskę, oczywiście że służba zdrowia przedstawiona w nim wygląda iście bajkowo, ale czy nie można pomarzyć o takich lekarzch i szpitalach oglądając ten serial;
2. - bo występują w nim cenieni aktorzy / ki znani jak dla mnie z występów w teatrach i innych filmach i serialach np:
żmijewski, foremniak, zieliński, opania (stary i młody), kosiński, bujakiewicz, fraszyńska, obuchowicz, ścibakówna, góralczyk, GARLICKI (z którym osobiście rozmawiałem i którego bardzo cenię), bończyk, sokołowska (którą mogę zobaczyć poza teatrem tylko w tym serialu), łaska, komarnicka, rogacewicz, dąbrowska i klynstra.
Zapewne tłumoku nigdy nie byłaś w teatrze i nie wiesz jak co po niektórzy z tych aktorów są wybitnymi aktorami teatralnymi i że warto ich cenić chociażby za wkład i rozwój Polskiego teatru i filmu.
Swoim chamstwem, tępotą, ignorancją oraz hektolitrami jadu przypominasz mi zawistnych polaczków o których niedawno mówiono w tv tuż pp ślubie królewskim w UK, a mianowicie co po niektórzy zamiast cieszyć się jak inne narody z ich szczęścia życzyli im sms-ami żeby ich szlag jasny trafił oraz wyzywali kate od jakich tylko oraz że jest paskudnym babsztylem.
Powyższe zdanie tyczy się nozomi i twojej ignorancji wobec jej urody i zdolności aktorskich które poza Japonią nie są jeszcze doceniane.
Co do besztania to te takowe w wykonaniu twoim oraz olali nie są takowymi i latają mi one poniżej kolan a jeśli chcesz to mogę ci pokazać na czym polega prawdziwe besztanie, ale nie będę tego robił bo i tak admin to skasuje.
Tak więc tępa nastolatko z traumą na punkcie kobiecego ciała nie będę z toba dalej dyskutował bo prezentujesz swoimi nie polskimi wypocinami poziom łajna które muj wujaszek rozrzuca po polu by ziemniaki lepiej rosły.