Średnia ocena dla całej twórczości
7,5/10 1.117
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
Sphere

biografia

+

Sphere jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znani z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2014
6,8"Kasukana Hisokana Tashikana Mirai"
  • (końcowy temat przewodni)
2013
6,7"Genesis Aria"
  • (oryginalny temat przewodni)
2013 
6,7"Sticking Places"
  • (końcowy temat przewodni)
2012
6,0"Non Stop Road" / "Ashita e no Kaerimichi"
  • (oryginalny temat przewodni)
  • (końcowy temat przewodni)
2012 
8,4"Pride on Everyday"
  • (końcowy temat przewodni)
2011
7,7"Hazy"
  • (końcowy temat przewodni)
2011 
7,5"High Powered"
  • (oryginalny temat przewodni)
2010
7,4"Moon Signal"
  • (oryginalny temat przewodni)
2009
7,1"Future Stream"
  • (oryginalny temat przewodni)
  • W skład zespołu wchodzą;
    - Haruka Tomatsu (od 2009 r.; wokal);
    - Minako Kotobuki (od 2009 r.; wokal);
    - Ayahi Takagaki (od 2009 r.; wokal);
    - Aki Toyosaki (od 2009 r.; wokal).
  • Wydały następujące albumy:
    - 2009 r. - "A.T.M.O.S.P.H.E.R.E";
    - 2011 r. - "Spring is Here";
    - 2012 r. - "Third Planet";
    - 2014 r. - "4 colors for you".

dodaj nowy temat w dyskusji

Dowiedz się więcej o

WTF:false,ads:true