Średnia ocena dla całej twórczości
6,8/10 80.050
głosów
Średnia ocena
9,3/10 7
głosów
miejsce urodzenia:Warszawa, Polska
Tomasz Hynek

biografia

+

Tomasz Hynek jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2004
4,6 
    2000-2001
    5,6 
      1998-2003
      6,9 
        2000-2001
        5,6 
          1995-1998
          7,4
          • (głos)
          • (polski dubbing)
          • (partie wokalne)
          • Jest absolwentem Wydziału Dyrygentury Chóralnej warszawskiej Akademii Muzycznej.
          • W 1999 roku ukończył Wydział Reżyserii Dramatu Akademii Teatralnej w Warszawie.
          • Za muzykę do spektaklu "Matka Joanna od Aniołów" w reżyserii Marka Fiedora otrzymał nagrodę na MFT KONTAKT w Toruniu (2003).
          brak tematów

          Dowiedz się więcej o