Valentina Ushakova-Kochetkova

Średnia ocena dla całej twórczości
7,9/10 1.817
głosów
Średnia ocena
-/10 0
głosów
data urodzenia:1925-03-09
data śmierci:2012-10-05
Valentina Ushakova

biografia

+

Valentina Ushakova jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1991
Babcia Katia
    1984
    4,8 
      1980
      7,9Anna Nikiticzna, matka Nikołaja
        1978
        9,0Maria
          1974
          7,0 
            1973
            6,0Obserwatorka sadzenia drzewa
            • (niewymieniony w czołówce)
            1965
            6,0Matka Jury
              1964
              Martha
                1957
                Tania Nikiforowa
                  1955
                  Lyusya
                    1953
                    6,0Jenny
                      1952
                      Valentina Chernikh
                        1950
                        7,3Nadeshda
                          • Zmarła w Moskwie (Rosja) w następstwie udaru mózgu.
                          • W 1949 roku ukończyła z wyróżnieniem studia na wydziale aktorskim Wszechzwiązkowego Państwowego Instytutu Kinematografii w Moskwie (ZSRR, obecnie Rosja).

                          dodaj nowy temat w dyskusji

                          Dowiedz się więcej o

                          WTF:false,ads:true