Valentina Ushakova-Kochetkova

Średnia ocena dla całej twórczości
7,9/10 1.752
głosy
Średnia ocena
-/10 0
głosów
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1925-03-09
data śmierci:2012-10-05
Valentina Ushakova

biografia

+

Valentina Ushakova jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1984
5,7 
     
    1980
    7,9Anna Nikiticzna, matka Nikołaja
      1978
      9,7Maria
        1974
        7,0 
           
          1965
          6,0Matka Jury
            1964
            Martha
              1957
              Tania Nikiforowa
                1955
                Lyusya
                  1953
                  6,0Jenny
                    1952
                    Valentina Chernikh
                      1950
                      7,3Nadeshda
                        • Zmarła w Moskwie (Rosja) w następstwie udaru mózgu.
                        • W 1949 roku ukończyła z wyróżnieniem studia na wydziale aktorskim Wszechzwiązkowego Państwowego Instytutu Kinematografii w Moskwie (ZSRR, obecnie Rosja).

                        dodaj nowy temat w dyskusji

                        Dowiedz się więcej o

                        WTF:false,ads:true