Średnia ocena dla całej twórczości
6,8/10 4
głosy
Średnia ocena
7,0/10 1
głos
data urodzenia:1909-05-24
data śmierci:2007-01-22
miejsce urodzenia:Vancouver, Kanada
stan cywilny:dwukrotnie zamężna: 1. Basil Dean (1934 - 1939, rozwód); 2. Peter Walter (1951 - ?, jego śmierć)
Victoria Hopper

biografia

+

Victoria Hopper jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znana z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1938
Victoria Hopper
    1937
    Lucy Deane
      1936
      Elsie Radfern
        1936 
        Molly Gordon
          1936 
          7,0Constance Mozart
            1934
            Lorna Doone
              1933
              6,0Tess Sanger
                • Zmarła w Romney Marsh (Anglia, Wielka Brytania).

                dodaj nowy temat w dyskusji

                Dowiedz się więcej o