Średnia ocena dla całej twórczości
6,6/10 3.333
głosy
Średnia ocena
8,2/10 11
głosów
0 osób dodało do ulubionych
data urodzenia:1929-01-26
data śmierci:2013-06-04
miejsce urodzenia:Pabianice, Polska
Waldemar Podgórski

biografia

+

Waldemar Podgórski jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
1987
7,0 
    1984
    6,0 
      1981
      4,2 
        1978
        6,1 
          1974
          6,2 
            1972
            5,0 
              1970
              5,2 
                1968
                5,8 
                  1987
                  7,0 
                    1984
                    6,0 
                      1978
                      6,1 
                        1974
                        6,2 
                          1972
                          5,0 
                            1961
                            6,0 
                              • W 1954 roku ukończył studia na Wydziale Reżyserii PWSF w Łodzi.
                              • Zmarł w Warszawie (Polska), został pochowany na cmentarzu komunalnym w Pabianicach (Polska).
                              brak tematów

                              Dowiedz się więcej o

                              WTF:false,ads:true