Shane Filan, Kian Egan, Mark Feehily, Nicky Byrne

Westlife

biografia

Westlife jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

filmografia

Brak danych do wyświetlenia
  • Zespół wydał następujące albumy:
    - 1999 r. - "Westlife";
    - 2000 r. - "Coast To Coast";
    - 2001 r. - "World Of Our Own";
    - 2002 r. - "Unbreakable - The Greatest Hits Vol.1";
    - 2003 r. - "Turnaround";
    - 2004 r. - "Allow Us To Be Frank";
    - 2005 r. - "Face To Face";
    - 2006 r. - "The Love Album";
    - 2007 r. - "Back Home";
    - 2009 r. - "Where We Are";
    - 2010 r. - "Gravity".
  • W skład zespołu wchodzą Kian Egan, Shane Filan, Mark Feehily i Nicky Byrne.
  • Zespół powstał w 1998 roku w Sligo (Irlandia).
  • ......

    ok, słoneczka. osobiście uwielbiam westlife'iaków, mimo, że mam już swoje lata i trochę ich już uwielbiam. ALE ŻEBY TAK OD RAZU NA FILMWEBIE ICH UMIESZCZAĆ????? a poza tym, jak juz piszecie o chłopakach, to może chociaż uaktualniajcie ciekawostki. można dopisać kto i z kim się ożenił, kto ma dzieci, ile i tak ...

  • to super zespół

    świetnie grają a zwaszcza tytuł piosenki "uptown girl" oraz "Mandy":)

  • oni są super

zobacz wszystkie tematy na forum

twórcy strony zobacz więcej

Cieszymy się, że Ty też masz łeb pełen filmów i chcesz podzielić się swoją wiedzą z innymi.
Niniejsza strona została utworzona dzięki takim jak Ty! Najwięcej treści dodali:

Dowiedz się więcej o