Średnia ocena dla całej twórczości
5,6/10 10
głosów
Średnia ocena
10/10 1
głos
0 osób dodało do ulubionych
Wojciech Szulczyński

biografia

+

Wojciech Szulczyński jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2003
7,0 
     
    2002
     
       
      1997
       
         
        1996
        6,0 
           
          1973
          1,0 
             
            2003
            7,0 
               
              2002
               
                 
                1997
                 
                   
                  1996
                  6,0 
                     
                    1973
                    1,0 
                       

                      dodaj nowy temat w dyskusji

                      Dowiedz się więcej o

                      WTF:false,ads:true