Średnia ocena dla całej twórczości
5,6/10 10
głosów
Średnia ocena
10/10 1
głos
Wojciech Szulczyński

biografia

+

Wojciech Szulczyński jeszcze nie ma biografii na Filmwebie, możesz być pierwszym który ją doda!

znany z

filmografia

przejdź do zawodu:
tytułśredniaw roli
2003
5,5 
    2002
     
      1997
       
        1996
        6,0 
          1973
          1,0 
            2003
            5,5 
              2002
               
                1997
                 
                  1996
                  6,0 
                    1973
                    1,0 

                      dodaj nowy temat w dyskusji

                      Dowiedz się więcej o