dracomaleficium w odpowiedzi na post: Luelle | /topic/1691579/reply/5856411/edit /forum/reply/5856411/canEdit
Republic City wygląda absolutnie przepięknie, klimat jest steampunkowo - ujmujący, fascynujący i od razu widać, również po kresce, że ta seria zgodnie z zapowiedzą będzie bardziej dojrzała, mroczniejsza. Ha, po wypłynięciu plakatu fani już przewidzieli, że Mako będzie pełnił rolę Zuko II, i jak widać mieli rację XD Cóż, potrzeba łowić na kogoś fanki ;) Ciekawe, czy to właśnie on dostanie głos Basco. Ciekawa jestem roli Sokki w powojennym świecie, mam nadzieję, że będzie na ten temat jakaś wzmianka.
Ale... *chlip*... Ja wiem, że postęp, że cywilizacja idzie do przodu i że Republic City miało być ponad podziałami, ale cholera, brakuje mi tych pięknych azjatyckich kostiumów. Ciężko mi wyobrazić sobie świat "Avatara" bez nich. Tak mi się teraz słodko-gorzko zrobiło. Wszystko idzie do przodu... *wzdech*
No i zdecydowanie będzie mi brakować starych bohaterów. Już teraz czuję gulę w gardle.