Zmierzch

Twilight
2008
5,6 341 tys. ocen
5,6 10 1 341231
3,7 53 krytyków
Zmierzch
powrót do forum filmu Zmierzch

wie ktoś może, czy są planowane jakieś pokazy przedpremierowe w Polsce, a najlepiej w Warszawie? Bardzo by mi się taka informacja przydała...

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
gemmapirat

W największych miastach Polski .. a o ile wiem Warszawa się do nich zalicza... są to m.in. Warszawa, Łódź, Kraków, Wrocław, Poznań, Gdańsk, Szczecin, Bydgoszcz, Lublin, Katowice, Białystok, Gdynia.
Ha dobrze że mieszkam w Bydgoszczy

Evangelin_san

Mają mieć niby 20 kopii, więc może w Warszawie będą ze 2 pokazy.
Evangelin mówisz że Gdynia to duże miasto ?? W takim razie liczę na pokaz :D:D

Crepusculo

MUSI być w katowicach.

ocenił(a) film na 7
bohaterka

ja chcem w rzeszowie!!! ;p

ocenił(a) film na 10
Bella_Lioness

No do największych miast zaliczają sie właśnie te co wypisałam xD
A jak co to wbijam sie do Warszawy... albo polecę do Anglii xD Na spotkanie z aktorami !

Bella_Lioness

ja marzę o tym, żeby było w rzeszowie, ale pewnie w ogóle w podkarpaciu nie będzie ani jednego pokazu przedpremierowego :(

gemmapirat

a nie znacie może terminów?

gemmapirat

ok, już wiem - planują na 5 grudnia

gemmapirat

Tak! Oby było w KAtowicach i starczyło dla mnie biletów. Katowice!

pajlusia

nie, 5 grudnia niestety nie będzie. to do osoby, która wcześniej pisała, że 5.

użytkownik usunięty
bohaterka

O tak Katowice!
Jakoś nie docodzą mnie żedne słuchy i informacje na temat terminu pokazu przedpremierowego, ale mam nadzieje że za niedługo coś już bedziemy wiedzieć!

gemmapirat

Ja błagam o Lublin. ^^

eris_13

Powinno być w każdym województwie chociaż po jednej kopii, a nie że w Warszawie np. aż dwie. :D

eris_13

Ja również o Lublin :] Jak nie będzie w Lbn to pozostaje mi tylko Warszawa;/

ocenił(a) film na 6
eris_13

Równie daleko mam do Bydgoszczy jak i do Poznania ;p chociaż wolałabym pojechać do Bydgoszczy ;) bo mam gdzie nocować w razie co ;D

weraa2

Biorąc pod uwagę, że jestem z Wrocławia (!) to o pokazy przedpremierowe się nie martwię ;p Czy słusznie? Czas pokaże.

Bellona

Ja się cieszę, bo mieszkam w Łodzi, więc pokazami się nie martwię.

ocenił(a) film na 5
gemmapirat

KATOWICE! :)))))))
Jak ktoś będzie wiedział kiedy dokładnie, niech napisze. Musimy się wtedy spotkać!

_S_

Twi i eris - JA TEŻ CHCĘ W LUBLINIE!!! no to co że mieszkam prawie 100 km od, jakos sie dojedzie^^

Vampire_Princess

A ja około 60. Chełm wita. <ukłon>

ocenił(a) film na 8
eris_13

no to mnie zostają Katowice, chociaż jestem z Częstochowy ;p a może jednak w czewie będzie... <marzyciel>

bonita_2

Do ludu z Katowic! Widzieliście w Heliosie plakaty? Nie chcą mi dać! Wrrr. I nic nie wiedzą o premierze, o jej przesunięciu i pokazach przedpremierowych! To będzie hit! Powinni wiedzieć! ;(

pajlusia

mam nadzieje, że Zielona Góra zalicza sie do tych większych miast... i nawet nam cinema-city wybudowali, więc chcę zobaczy ten film u siebie 5 grudnia!!! jak nie to jade do Poznania! O!

eewulkaa

Też mam taką nadzieję. Mam już dość tego ze Zielona góra taka w tyłach zawsze jest. Od piątku kochane kino nowe wiec jakaś tam nikła nadzieja pojawiła się w moim sercu, że moooooże zobacze zmierzch w 2008 roku. MATKO 2009 horrrooooooorrrrrrrrrrrrrr nie chcę tyle czekac :(

ocenił(a) film na 8
glamorous0

Ja tam sie ciesze że Kraków jest duzym miastem ... napewno jakies kino zapoda "Zmierzch " obyyy

ocenił(a) film na 1
Kasiczkaa

No, ja tez jestem z Krakowa i się z tego powodu cieszę :D

glamorous0

Ja też mam ogromną nadzieję, że Zielona Góra zmieści się w tych dwudziestu miastach. :)

Maddie_5

Ale wiecie co Katowiczanie? W Cinema City (na Gliwickiej) mówią, że premiera jest 5 XII i nic nie wiedzą o przesunięciu premiery i nie chcą wiedzieć xD Tak mi powiedziała babka xD

ocenił(a) film na 6
pajlusia

oby,oby,oby~!!! ;D

Katowice też mam bliziuteńko!
muszę być!muszę,muszę!!
mogę spać przed kinem do premiery,byleby tego nie przegapic!!:D

Maddie_5

Bella, Glamorous0, jesteście z zielonej???? jak miło^^) napiszcie do mnie: 1071605.

gemmapirat

Gdańsk.
5.XII będę z przyjaciółmi wyczekiwać pod kinem całą noc xD

eM_

pajlusia, lepiej dla nas. ; dd

gemmapirat

Katowice jak miło ;)
Tzn. już nie śmiem nawet marzyć o Tychach, ale do Katowic mam niecałe 40 minut autobusem ;D

czeresniowa

raju myślałam, że więcej osób będzie z Krakowa.. ;p

KRAKÓW!!! ^^

gemmapirat

W Warszawie pokazy będą na pewno - na szczęście ;) Już się nie mogę doczekać... Chociaż i tak mam im za złe te zmiane daty premiery. Już nastawiłam się na 5. grudnia, nie wiem co zrobię, jeśli będę musiała czekać do stycznia... (do stycznia jest tyyyle czasu! xd)

jamnik_niskopodlogowy

no właśnie. tak długośno !

bohaterka

Jak zrobienie napisów do filmu może im zająć tyle czasu...? A tak w ogóle to skoro mają być te pokazy przedpremierowe w grudniu, to one będą z napisami, taak? I skoro będą z napisami, to czemu nie mogą od razu dać premiery na grudzień...? Czegoś tu nie rozumiem =/

ocenił(a) film na 8
jamnik_niskopodlogowy

to nie chodzi o napisy, tylko o kopie, które ponoć robią aż w Rzymie.

ocenił(a) film na 6
bonita_2

nie mogą po prostu szybciej nam przesłać?? no kurde niech oni w końcu pomyślą o fanach a nie o forsie;/

weraa2

Nie wiedziałam że Białystok zalicza się do większych miast! Ale jeśli tak to super! ;DD

gemmapirat

mam nadzieje, ze te pokazy beda we wszystkich Multikinach w Polsce :D Bo mieszkam w Elblągu, a u nas jest Multi :P A jak nie, to mam tylko 60km do Gdańska :D

wenuska12

ja chyba pojadę do krakowa na premierę bo w moim mieście na pewno nie będzie;/ mam nadzieję że tam puszczą...jest tu ktoś z krakowa?? chętnie dołączyłabym się do kogoś bo nie znam tego miasta za dobrze...

ocenił(a) film na 2
gemmapirat

Czyli mam rozumieć, że pokazy przedpremierowe 5 XII, na pewno i wszędzie?
Mam nadzieję, że o Szczecin nie trzeba się martwić. W takim razie wybiorę sie do ciotki, może kuzyna też ze sobą zaciągnę... XD

ocenił(a) film na 8
Amino

Tarnów nie jest az tak dużym miastem ale może, jak nie to Kraków też może być wszystko dla TWILIGHT!!!

ocenił(a) film na 6
Biedroneczka_4

chyba większość z nas zrobi wszystko,żeby obejrzeć pokaz przedpremierowy ...
bo ja na pewno ;p

weraa2

Ja moge dać całe swoje kieszonkowe, nie dostawać prezentów na Mikołajki i moge nawet nie jeść słodyczy przez kilka godzin! Tak, tak właśnie się mogę poświęcić, albo nawet jeszcze bardziej! :D

pajlusia

biedroneczka jesteś z Tarnowa?? nie wierzę, do tej pory nikogo nie tu nie było z Tarnowa oprócz mnie! jedziesz do krakowa na pokaz przedpremierowy??

Vivan

pokaz będzie pewnie na początku stycznia:/ jak to kopie!! niech sobie nie kpią!! dla czech to kopie mają już dzień po światowej premierze!! niech kopiami nie zamydlają nam oczu!!

Luelle

jak to dobrze, że jestem z Warszawy:D no, może tam nie mieszkam codziennie,ale 3 razy w tygodniu xD

ocenił(a) film na 6
Luelle

CO??? na początku stycznia....;/ Nie ma mowy nie będę tak długo czekać,o nieeeeee !