Zachęcam jednak do rejestracji i polecam stronę < po raz kolejny^^ >:
http://community.livejournal.com/pattinsonlife/
Gorące newsy z ostatniej chwili, aktualizowane własciwie co pare godzin. Nie trzeba przeglądać 10 róznych stron, bo tutaj jest wszystko, co szanująca się fanka urody/gry/nie-wiem-czego :p w wykonaniu Roberta zwykle potrzebuje :]
u mnie nie chce iść :( ale zawsze można go ściągnąć w inny sposób chociaż pewnie to dłużej zajmie :/
Kobieto, jesteś wielka ! ;D
Haha, właśnie ściągam, ale i tak dzięki za linki. ^^
pokłony do samej ziemi :) jesteś boska
ściągnęłam z tych 8 linków i działa. Trzeba tylko ściągnąć wszystkie, aby dało się rozpakować. Jeżeli komuś nie odtwarza to polecam program GOM, mi na nim filmik chodzi.
ej, ale mi nie dziala. Ściągnełam i chodzić nie chce. ;/ wytłumacz mi jak to zrobiłaś.
kurcze .... mam konto na tym portalu ale i tak nie mogę ściągnąć tego filmu.
mam konto na tym portalu ale i tak nie mogę ściągnąć tego filmu
masz konto a masz ' w znajomych' pattinsonlife?
To jest jakby 'zamkniety' blog, więc musisz miec konto, żeby ich go dodać, żeby móc przeglądać wpisy, żeby miec dostęp do linków^^
ale przeciez wkleiłam surowe linki bezposrednio z serwera- wystarczy je pobrac, połaczyć i już :>
Pobrałam. Działa :]
hej a wie ktoś coś może o napisach? po angielsku też obejrzę ale wiadomo że bardziej się trzeba skupić na wymowie niż na całym filmie.Ma ktoś może?
Dziękuję bardzo za linki wszystko szybciutko leciało no i oczywiście film dobra wersja :)
Jeszcze raz dzięki :)
a ma ktoś może napisy, nawet w języku angielskim?
propo napisów to ma ktoś napisy angielskie do Twilight?
napisy do Twilight po angielsku są napewno na portalu napisy24.pl
A może ktoś znalazł napisy? Interesują mnie nawet w języku angielskim..