mnie tak wkurwialy wczoraj ze to jest nieporozumienie, pieć razy po 20 min reklamy były.. a co do filmu to niezły ale głupie zakoczenie, wygrac powienien niemiecki snajper [Harris] powienien zabić tego Vasiliya czy jak mu tam a ta Tanya tez powinna zginąc ale cóż fim ogólnie podobał mi sie był wciągający ;]
Pierwszy raz od pół roku oglądałem cokolwiek na tej stacji i stwierdzam, że jest coraz gorzej. Wczoraj oglądałem tylko i wyłącznie z tego powodu, że uwielbiam ten film. Jednak był to ostatni raz. W tej telewizji pokazują tylko reklamy przerywane dla urozmaicenia filmem :) Jednym słowem żenada...
To chyba te reklamy puszczają z myślą o ludziach z zatwardzeniem. A w tych reklamach to mnie najbardziej wkurwia, jak podczas jednego pasma reklamują po 3-4 razy ten sam film. I wtedy już wiem, że go nie zobaczę ;).
Wasili to posta autentyczna lecz niewiadowmo czy w ogóle był taki pojedynek między nim a niemieckim snajperem czy to tylko bujda
Element propagandy. Nie ma dokumentów wojskowych potwierdzających te wydarzenia :)
reklamy są tylko po to, żeby można było iść do kibla :) albo na fajkę :)
Ale tak to jest, jak się włącza Polsat. Na Polsacie to się ogląda Formułę 1 a nie filmy ;)
Polsat to syf nie dość że wku....jące reklamy na wszystkich jego tworach - Polsat 1 , 2 , TV4, Polsaty Cafe i Play itp. to jeszcze obciachowa ramówka , obciachowe plansze , obciachowe prawie wszystko dodatkowa opłata za odbiór każdego programu HD (pomimo, iż dany program jest już w opłacanym pakiecie) i denerwujące dekodery. Jak założyłem N-kę od roku nie oglądam Polsatu i jestem mniej drażliwy.
TVN I N-ka to (niestety - dla Polsatu) PROFESIONALIŚCI prawie w każdym calu. A do tego już 14 programów w HD
Pa!
Rok 2012 TV POLSAT
... a teraż na chwilę przerywamy reklamy , aby nadać 5 minutowy wycinek 1 odcinka 12 serii "Niani"... Albo Lotto :)
Ha ha ha !
nie dziwie sie polsat to zjebany kanał.Wyjebał bym tego dyrektora polsatu na zbity ryj,nie wiem co za cioty go jeszcze trzymaja ale mysle ze to kasa.