Wróg u bram

Enemy at the Gates
2001
7,9 237 tys. ocen
7,9 10 1 237132
6,8 33 krytyków
Wróg u bram
powrót do forum filmu Wróg u bram

ocenił(a) film na 8

mnie tak wkurwialy wczoraj ze to jest nieporozumienie, pieć razy po 20 min reklamy były.. a co do filmu to niezły ale głupie zakoczenie, wygrac powienien niemiecki snajper [Harris] powienien zabić tego Vasiliya czy jak mu tam a ta Tanya tez powinna zginąc ale cóż fim ogólnie podobał mi sie był wciągający ;]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 9
MichaelCorleone

Zgadzam się z tobą co do reklam :<. Polsat już sobie na za dużo pozwala

ocenił(a) film na 9
Buuubaa

Pierwszy raz od pół roku oglądałem cokolwiek na tej stacji i stwierdzam, że jest coraz gorzej. Wczoraj oglądałem tylko i wyłącznie z tego powodu, że uwielbiam ten film. Jednak był to ostatni raz. W tej telewizji pokazują tylko reklamy przerywane dla urozmaicenia filmem :) Jednym słowem żenada...

ocenił(a) film na 7
Night_Hunter_

zgadzam się, reklamy przerywane filmem ...

ocenił(a) film na 5
Lucynica

Popieram przedmówcę. (Reklamy przerywane filmem- dobre;-))

Lucas207

zgadzam się - też mnie reklamy strasznie wkurzały..

Blandyyna

O tak - reklamy były okropne ;/

<za krótki, krótszy, najkrótszy>

ocenił(a) film na 9
MichaelCorleone

Można coś zjeść do ubikacji pójść. Oni to na prawdę dla ludzi puszczają! :P

ocenił(a) film na 8
cny

To chyba te reklamy puszczają z myślą o ludziach z zatwardzeniem. A w tych reklamach to mnie najbardziej wkurwia, jak podczas jednego pasma reklamują po 3-4 razy ten sam film. I wtedy już wiem, że go nie zobaczę ;).

ocenił(a) film na 8
MichaelCorleone

Wasili to posta autentyczna lecz niewiadowmo czy w ogóle był taki pojedynek między nim a niemieckim snajperem czy to tylko bujda

ocenił(a) film na 9
Corey666

Element propagandy. Nie ma dokumentów wojskowych potwierdzających te wydarzenia :)

użytkownik usunięty
MichaelCorleone

reklamy są tylko po to, żeby można było iść do kibla :) albo na fajkę :)

Ale tak to jest, jak się włącza Polsat. Na Polsacie to się ogląda Formułę 1 a nie filmy ;)

ocenił(a) film na 9
MichaelCorleone

Polsat to syf nie dość że wku....jące reklamy na wszystkich jego tworach - Polsat 1 , 2 , TV4, Polsaty Cafe i Play itp. to jeszcze obciachowa ramówka , obciachowe plansze , obciachowe prawie wszystko dodatkowa opłata za odbiór każdego programu HD (pomimo, iż dany program jest już w opłacanym pakiecie) i denerwujące dekodery. Jak założyłem N-kę od roku nie oglądam Polsatu i jestem mniej drażliwy.
TVN I N-ka to (niestety - dla Polsatu) PROFESIONALIŚCI prawie w każdym calu. A do tego już 14 programów w HD
Pa!

ocenił(a) film na 9
MichaelCorleone

Rok 2012 TV POLSAT
... a teraż na chwilę przerywamy reklamy , aby nadać 5 minutowy wycinek 1 odcinka 12 serii "Niani"... Albo Lotto :)
Ha ha ha !

gwoj_8

Niania to raczej tvn a nie polsat
za krótki za krótki za krótki

MichaelCorleone

nie dziwie sie polsat to zjebany kanał.Wyjebał bym tego dyrektora polsatu na zbity ryj,nie wiem co za cioty go jeszcze trzymaja ale mysle ze to kasa.

ocenił(a) film na 9
comunicator

a jak kas chlopie swiat sie kreci wokol kasy i dupy (kobiety)