Braveheart - Waleczne Serce  

dodaj nowy temat
lista tematów
obserwuj
gorące tematy
faq
4 Odpowiedzi

Juby_ off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 września 2009 20:28 odpowiedz 
Jeżeli wypuszczą to w Polsce, z pewnością zakupię, choćby kosztował 120 zł - na dvd mam.
  Grant83 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 11 grudnia 2009 22:13 odpowiedz 
Mam go na DVD. Czy Blu-Ray jest lepszy od DVD?.Bo nie wiem czy kopić go na Blu-Ray.
remiofthedead off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 12 grudnia 2009 11:25 odpowiedz 
"Mam go na DVD. Czy Blu-Ray jest lepszy od DVD?" - bez porównania. Obraz jest...zapierający dech w piersi (dosłownie). Tu masz małe porównanie DVD i BLU-RAY. Zwróć uwagę na włosy i twarz:
http://www.youtube.com/watch?v=DdjY-oSB8os
  Grant83 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 12 grudnia 2009 14:54 odpowiedz 
Dzięki za linka.
Obraz jest rzeczywiście na Blu-Ray czysty i wyrazisty.Chyba go sobie kupie.
Pozdro.

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.