W oczekiwaniu na trzeci sezon (część XXXXIV)
Ani różnica poglądów, ani różnica wieku, ani cokolwiek
nie jest w stanie powstrzymać nas przed oczekiwaniem na dalszy ciąg
Kronik Sary Connor.
Zapraszam wszystkich do wypowiadania się na forum w tym temacie jak i każdym innym, który umili nam czas.
O proszę temat już jest :), szkoda tylko że w poprzednim padł standardowo 1000 :).
Następny tysiąc za Nami! :D
Temat jest od 6 rano, tylko czekał aż poprzedni padnie ;)
Hehheh :D, nie było mnie tutaj od wczoraj wieczór bodajże :) ... być może.
I jak Ci w Dragon Age'u idzie? :D Ja przez przypadek wywaliłem nie ten save co chciałem, "zdenerwowałem" się i zacząłem od nowa tym razem Rougiem na dwie bronie.
jakie wymagania ma tagra ? tyle o tym piszecie że może w końcu też sprawdze ;D
Hmmm, minimalne ma nie duże :).
Oj wczoraj mało grałem, bo dzisiaj musiałem zaprezentować to co już zrobiłem profesorowi :).
Gram ludzkim magiem, mam 5 poziom zdaje się :), , spotkałem Morrigan :P (trzeba się będzie poprzymilać ;p), jestem już tym Szarym czymś (Grey Warden w mojej wersji), uratowałem piesa, i aktualnie jestem na misji z Allisterem (myli mi się z ALastairem ;p z SN).
Ale teraz kusi mnie Modern Warfare 2 :) i to bardzo ;p.
Pięknie :) Na chwile odszedłem od komputera i stary temat poleciał.
zamkniemy dziś ten temat ? ;)
Tego nie wiedzą nawet najstarsi Indianie :D
to by było zaskoczenie w każdym razie ;)
Do Jacekjana z poprzedniego tematu:
Na imageshack konta nie potrzeba, klikasz "browse" potem "start upload", jak zdjęcie się załaduje poprostu kopiujesz "direct link" do przeglądarki i wszystko ;)
Mi ostatnio nie działa coś imageshack , ładuje fotke a tu błąd jakiś wyskakuje ;/
Są tam czasem takie problemy, ale jest jeszcze tinypic.com ;)
Jak nie daje rady to kliknij old version na pasku i stamtąd uploaduj zdjęcie. Zdarzało się, że mi nie działała wersja normalna, musiałem przez old version uploadować.
Jaka ona jest cudna :D, zwłaszcza na tych zdjęciach :).
no nie da się ukryć że masz racją ;>
Dziękuję za wyjaśnienie :)
Pracuję nad umieszczeniem tam zdjęć.
Hheheh :D, to jest ten chip-pendrive Cameron? Rozumiem, że samo złącze USB jest jakoś wysuwane?
No właśnie, gdzie jest usb ?? :). AAA, no chyba, że Cam używa czegoś lepszego, jakiegoś innego złącza :D
Zaraz wrzucę zdjęcie z USB.
Próbowałem zrobić lepsze zdjęcia, ale przy sztucznym oświetleniu niewiele da się poprawić :(
W każdym razie chip jest wielkości oryginalnego chipa Cameron, jego całkowita długość to 8 cm. Jakość wykonania jest, jak juz wspominałem, chińska.
Ale wrażenia i tak bezcenne :) Teraz pozostaje czekać kiedy savethesc.com zbuduje resztę :)
taa, brakuje ci jeszcze 'opakowania' do tego chipu :P
no wykonanie by mogło być lepsze trochę :P ale masz najważniejszą część Cam na własność! hehehe
Teraz tylko musisz znaleść jakiś hyper-alloy combat chassis...
Pozostaje jeszcze kwestia odpowiedniego oprogramowania. "Mission: Protect" ;)
Jakiś prosty program w Pascalu starczyłby, resztę się sama nauczy :)
Warto było czekać tyle czasu :)
możesz zdradzić ile za to zapłaciłeś?
To nie tajemnica :)
29,99 $ za chip + 12,95 $ za przesyłkę. Ale było warto, zwłaszcza, że dochód ze sprzedaży jest przeznaczony na różne kampanie savethescc.com.
Szczegóły tutaj:
http://www.savethescc.com/chip-usb-drives/
a jednak tak XD
to nie tak dużo, myślałam że więcej :P
Zwłaszcza, że jest to fajna pamiątka, a poza tym pamięć 4GB zawsze się przyda :)
Aaaa, zdejmowane :D - myślałem, że się kręci tym czymś przypominającym pokrętło z tyłu :).
To coś przypominajace pokrętło jest na sztywno połączone z resztą.
Za to przecież trzyma sie chip przy wkładaniu go w otwór w czaszcze. Potem trzeba wykonać pół obrotu w prawo i odczekać dwie minuty na restart systemu ;)
mówisz prawie jak John Connor
Kto wie, może to właśnie On :)
My CPU requires a minimum of 6.2 and a maximum of 8.7 continuos voltage in order to function properly.
Wierzcie lub nie, ale to z pamięci :)
Acces to visual memory will require less power than higher-level function. We don't wanna acivate these function.
Nie musze chyba dodawać, że odcinek "Chip Vicka" to mój ulubiony :)
Crank the juice but not too much ??
Z pamięci też...