Slumdog. Milioner z ulicy

Slumdog Millionaire
2008
7,4 600 tys. ocen
7,4 10 1 599860
6,6 72 krytyków
Slumdog. Milioner z ulicy
powrót do forum filmu Slumdog. Milioner z ulicy

użytkownik usunięty

Idealny przykład filmu, który udowadnia, iż nie trzeba rewelacyjnej obsady, by film stał się arcydziełem.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty

Boże..

ocenił(a) film na 9

Eeee... To już dawno udowodniły np. filmy Bressona... Slumdogowi do arcydzieła brakuje, i to niemało.

ocenił(a) film na 1

uwielbiam 'argumentacje' fanow tego 'arcydziela' :D tylko juz nie weim czy to jeszcze smiac sie, czy juz plakac?

ocenił(a) film na 4
s_w

Szkoda łez, a śmiech to zdrowie;]

Slumdog to najgorszy film uhonorowany Oskarem za najlepszy film roku jaki przyszło mi obejrzeć, a widziałem wiele.

ocenił(a) film na 10
Il_cattivo

Nie liczy się ilość tylko jakość, a z tym chyba jest u Ciebie problem Panie Il coś tam

ocenił(a) film na 4
gimmly

Jakoś filmu jest jeszcze gorsza . . .

ocenił(a) film na 1
gimmly

nie przyznawaj sie, ze nie wiesz jaka postacia filmowa jest Il Cattivo. takie rzeczy sie wie -.-

ocenił(a) film na 4
s_w

Interesuje mnie, jaką ?

ocenił(a) film na 4
Il_cattivo

Aha, źle zrozumiałem sens twojej wypowiedzi;]
Cattivo - zły <- tylko problem tkwi w tym, że panu nie udało się zapamiętać tak skomplikowanego wyrazu, gdyz spotkał z nim się po raz pierwszy;]

ocenił(a) film na 1
Il_cattivo

no wiesz, mi chodzi o to, ze to tak kultowa postac, ze choc wypada znac z przydomka, tak jak R2D2, czy darth vader ;p

ocenił(a) film na 1
s_w

gimli, skoro nawet nie znasz Dobry, zły i brzydki, to po co się wypowiadasz. A do założyciela:
masz jakieś argumenty? A jeśli chodzi o wątek z budżetem i obsadą, to powtórzę Ordera - Boże...