W oczekiwaniu na trzeci sezon (część XXXXV)
Zaczynamy 45 tysiąc naszego tematu i pomimo, że czasami brak nam czasu na pisanie postów to myślami na pewno jesteśmy razem w tym oczekiwaniu na powrót ulubionego serialu.
Piszmy, więc dalej, aby przetrwać ten czas :)
A na dodatek temat XXXXIV trwał 8 dni ... :D długo coś.
Hurraa :), środa minie - temat zginie ;p.
O właśnie dzisiaj środa! Zapomniałem :P Dzisiaj nasi z Kanadą grali xD Co dziwne wygrali 1:0 :D
Kurde, mecz, też zapomniałem ... naprawdę wygrali?
Czy Kanada sobie samobója strzeliła? :D
No... też mnie to dziwi... xD
Ale jaja! :D Jest 74 minuta i Irlandia prowadzi 1:0 :D Jak się utrzyma to dogrywka i karne i Francja może nie jechać na Mundial xD
Oby :D - nie wiem czemu, ale nie lubię reprezentacji Francji :).
Ja tam lubie Francję :P Głównie dzięki temu że Zidane grał w Realu ^^ I jednak awansowali :P Awansowali też Grecy, Portugalia i Słowenia (załatwili Rosję! o.O)
Francji nie lubie, bo nas zrobili w ciula w II WŚ :P, co nie zmienia faktu że do Zidana mam respekt, bo należy mu się, nawet za to, co zrobił Materazziemu ;p.
No niestety ale gratuluję nowego tematu :)
No to ja już się martwić nie muszę,że nie pomogę do piątku wieczorem tematu wykończyć ;]
Czterdzieści tysiaków minęło jak jeden dzień.
Ehhh nic fajnego w TV jeden horror znalazłam "Ring 2" a na dodatek już go widziałam. ;/
Od pewnego czasu TV nie oglądam :), może poza wiadomościami, aby dowiedzieć się jaki jest aktualny status epidemii w Polsce :).
Moja Mama marudzi,że jak pojadę do kina to jeszcze się zarażę(bo w Gorzowie już sporo przypadków było).I wciąż powtarza w kółko: "Może lepiej nie jedź do tego kina,bo jeszcze się zarazisz.Tam różni ludzie przychodzą.A to już wtedy za fajnie nie będzie..."
Ja nie wiem co mam myśleć o możliwości złapania infekcji - może być tak, że się człowiek w skupisku ludzi nie zarazi, zaś infekcję złapie siadając na jakiejś ławce, na której poprzednio siedział ktoś zarażony.
Innymi słowy: loteria.
Otóż to, pisałem już, że jej standardowy, europejski wizerunek jakoś niezbyt mi się podoba, natomiast w PoPie wygląda wręcz rewelacyjnie :D Może to przez tą małą nutkę "orientalności"... :)
A to zdjęcie mnie zabija:
http://img260.imageshack.us/img260/2421/tamina.jpg :D
Hah ;D, dopiero teraz zauważyłem, że tam Dastan jest na drugim planie ;).
No naprawdę ciężko jest go dostrzec schowanego za półnagim ciałem pięknej Taminy... :P xD
No właśnie mniej więcej tak :D - cały czas skupiałem się na Taminie :).
Tia, przedtem posty leciały szybko, a teraz coś przystawiło ;P.
szkoda tematu, starczy na dłużej :>
sad mode : ON
:((
Ale (wiem, nie zaczyna się tak zdania ;p) się tak nagle wszyscy wynieśli :).
To znaczy, większość, nie wszyscy.
Dobili temat i poszli. W świeżutkim się przecież tak fajnie nie pisze.
Głupie pytanie ;), fotki Summer to nie jest kwestia pozwolenia :D, na to masz społeczne przyzwolenie :D.
Dobra, ja też będę zmykał, dobranoc wszystkim i jeszcze raz gratulacja zakończenia poprzedniego tematu :).
Respekt :D dla te pani :), naprawdę - trzeba mieć coś nie tak z głową ;p.
Inżynierskie Metody Numeryczne. Ostatnio na laborkach robiliśmy symulację przepływu cieczy lepkiej w rurze, w której ustawiona jest przeszkoda. Do poniedziałku trzeba skończyć ale jakoś czarno to widzę :/
Aaaa, coś a'la dynamiczne współczynniki lepkości, przepływ laminarny/turbulentny, współczynnik strat liniowych itd ? :)
No to respekt dla Ciebie :) - tym razem ja nie wiem o co się rozchodzi :).
O tych terminach które wymieniałem miałem na mechanice płynów, ale w kontekście bardziej laboratoryjnym, np. mierzyliśmy współczynnik strat czy badaliśmy opływ płynu względem np. profilu lotniczego.
A jednak nie :P Ahh ten Fw