7,1 80 tys. ocen
7,1 10 1 80190
5,7 13 krytyków
Eagle Eye
powrót do forum filmu Eagle Eye

użytkownik usunięty

Nędza.

Zapowiadało się nieźle, ale od pewnego momentu była tylko równia pochyła i leciało prosto w kierunku dna. Zupełnie nijaki czarny charakter, koszmarnie nudne ostatnie 45 minut (mimo że niby wciąz cos się dzieje, tyle że nijak nie wciąga...), idiotyzmy na które niby można przymykać oczy ale w pewnym momencie się okazuje że trzeba je mieć przymknięte prawie cały czas...

Słabiutko.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 3

zgadzam się! zmarnowany czas... na poczatku były jakies nadzieje... ale to co działo sie poźniej to istna masakra... o koncówce juz nie wspomne. A ocena ktora ma ten film zdecydowanie za wysoka! zły komputer chce zawładnąc swiatem? błagam,..

ocenił(a) film na 9
wandaIjejBanda

SPOILER!!!
Kiedy i gdzie ten komputer chcial zawladnac swiatem?? Chyba inny film ogldaliscie. Komputer chcial usunac prezydenta i czlonkow rzadu co mial niejako zaprogramowane bo ta cala akcja "gilotyna" (lektor PL) to nie byl jego/jej pomysl ale jeden z wariantow jego/jej funkcjonowania.
Nie chcial/-a rzadzic swiatem. Dzialanie na podstawie konstytucji USA z jej punktu widzenia bylo bardzo rozsadeni wyjasnione. To tylko maszyna ktora dziala tak jak jej polecono.
Doszukiwanie sie tutaj jakis sprzecznosci to czysta glupota. To tylko film i nie ma co przezywac.

KONIEC SPOILERA!! ;)

Nie rozumiem ludzi ogldajacych takie filmy a nastepnie piszacych ze "be" i "fe" bo nierealny. Jak chcecie realne filmy to macie Discovery. Filmy akcji sa po to zeby je ogladac dla przyjemnosci i fajnej akcji a nie wypatrywac co tutaj jeszcze jest niezgodne z prawami fizyki... Nie wiem czego oczekujcie po filmie. Moze warto zobaczyc jaki to film i o czym jest zanim sie zaczeni ogladac? Wtedy sie mniej zawiedziecie...

Film fajny. Nie dopatrzylem sie wielkich bledow w fabule. Oglada sie przyjemnie. Gra aktorow fajna i nawet nie przesadzili z ich hiper-bohaterstwem ;)
9/10 - zdecydowanie warto obejrzec dla przyjemnosci i rozrywki

ocenił(a) film na 6

A dla mnie film był całkiem dobry. Nastawiałem się co prawda na thriller, ale w końcu stwierdziłem, że to raczej kino akcji (jak z "Van Helsingiem" - miał być horror, wyszedł przygodowy). Czy to źle? Nie dla mnie. Lubię dopracowaną fabułę, ale nie pogardzę też dobrą akcją, a tej w EE nie brakowało. A że rzadko trafia się film z dobrą akcją i, bądź co bądź, nawet ciekawym tłem, tym bardziej nie zwracałem uwagi na "idiotyzmy na które niby można przymykać oczy". Ogólnie byłoby nawet 8/10 ale to zakończenie...

!!!SPOILER
!!!miałem nadzieję, że zginą wszystkie targety albo Jerry, ew. Aria
!!!zuploaduje pamięć i się jakimś sposobem zrestartuje. A tu nic :(
!!!END SPOILER

zostaje ledwie 6/10 (może jak ochłonę po zakończeniu poprawię na 7)

ocenił(a) film na 9

a mi sie podobal;] i ani chwile sie nie nudzilam ogladajac ten film