TELEWIZJA I SERIALE  

dodaj nowy temat
lista tematów
obserwuj
gorące tematy
faq
  CH3HgCH3 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 10 września 2004 18:23 odpowiedz 
piosenki z reklam.
mam pytanie. nie jest to zwiazane z filmami, ale z telewizja jednak, a wiec postanowilem umiescic je w tym dziale. wlasciwie, to nie pytanie ale prosba. jesli znacie, prosilbym o tytuly i, dobrze by bylo :), co to za reklama. bo wiecie, slyszy sie czasem cos fajnego, chcialoby sie wiedziec co to, a nikt nie wie. wiec moze ktos z was..?
1000 Odpowiedzi
« strona »1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Nie ma jej wogule nigdzie naszukałem się ale nie ma już mnie to denerwuję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
To" What the world need now..." autorki nieznanej, ale to soundtrack z Forrest Gump'a
Mam prośbę, czy ktoś zna wykonawcę i tytuł piosenki z reklamy samochodu Renault Talia ?

To jakaś stara ballada popowo-rockowa. Ostatni raz słyszałem tą piosenkę bardzo bardzo dawno temu i dopiero wczoraj przypomniałem sobię tą piosenkę. Nie wiem czy ta piosenka nie powstała w okolicach 1995/6 roku na fali Brit-Popu i nie jestem pewien czy nie wykonuje jej zespół Oasis.

Błagam Was o pomoc ! Jeśli ktoś kojarzy tą piosenkę.
poszukuje wykonawce i tytuł piosenki która jest z rekalmy "idea i kropka" ona jest zajebistaaaa. prosze niech ktos mi pomoze -iza145@op.pl. Dzięki z gory :*
  Ada off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 27 listopada 2004 19:52 odpowiedz 
teraz pojawiła się reklama Lecha

Tej pisenki szukam już dłuuuugi czas,a chodzi mi o :

"You're Unbelievable"

taki jest tytuł (chyba)
  Ada off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 27 listopada 2004 19:55 odpowiedz 
Reklama Lecha : "You're Unbelievable" kto to wykonuje??? mam problem z tym już dłuuuugo....
  tori off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 10000 punktów weryfikator na emeryturze 7 grudnia 2004 21:12 odpowiedz 
zespól nazywa się EMF
piosenke you're unbelievable wykonuje zespol EMF kofam ta piosenke
Ja również od dłuższego czasu poszukuję tej piosenki! Również chciałabym znaleźć piosenkę z reklamy Idei na Święta (ludziska dają sobie "prezenty" - takie hmm.. same kokardki jak gdyby...) Prosimy o odpowiedź...
słuchaj mi sie wydaje, że jest to "I Try" Framelles, jeżeli chodzi o tą, co myśle ... :)
  Martine_2 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 20 listopada 2004 18:20 odpowiedz 
hmmmm a moze ktos cosik wie na temat piosenki z takiej reklamy telefonu kom. gdzie latajom kolorowe obudowy i sie ciagle zmieniajom??? ta melodia ciagle lazi mi po glowie!!!plizz help!!!
  marsilia off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 21 listopada 2004 10:35 odpowiedz 
Mnie ostatnio bardzo się spodobał motyw z reklamy "KINDER-BUENO"-fajnie se gość nuci -he he
reklama: Kindr Bueno
tytuł: give a bit of hm to me
wykonawca: amanda lear

Pozdrawiam]
GrOcH
  Mortigan off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 27 listopada 2004 18:01 odpowiedz 
Witam, to ja też spytam o piosenkę :)
Chodzi mi o utwór ze świątecznej reklamy Ferrero Rocher. Taka pani ubrana w białe futro patrzy na wystawę sklepową...
Pozdrawiam i z góry dziękuję :)
siema ale tapiosenka spiewa babka amanda lear
ta piosenka to Enigma w wykonaniu Amandy Lear
ta piosenka to Enigma w wykonaniu Amandy Lear
ja mam dzwonek z ideii na święta.... MOJ E MAIL TO mroziomruj@wp.pl
LUDZIE ELE WY SA NAIWNE!! NIE MA TAKIEJ PIOSENKI DA LUX _ I GOTTA DO !!!! NIE MA NAWET TAKIEGO ZESPOLU JAK DA LUX WIEC JEJ NIE SZUKAJCIE JEEEEEZU TO BYL RZADKI KIT A WY ZESCIE TO LYKNELI
  Martine_2 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 23 listopada 2004 17:15 odpowiedz 
może my jestesmy naiwni, ale ty nie bardziej z tego powodu madry/madra. bo taka piosenka JEST!!!! leci w radiu np. na ESCE!najpierw trzeba posluchac radia, a dopiero potem takie glupoty gadac....
Fajnie masz bejbe bo taka piosenka istnieje i sama ją mam na kompie i to nie my jesteśmy naiwny tylko ty jesteś człowiekiem niepełnosprawnym umusłowo chyba skoro jej nieumiesz wyszukać!!!!!!!!
reklama butow "lasocki"
tytul piosenki- i gotta do
  variat off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 grudnia 2004 14:07 odpowiedz 
co wy piszecie ze w emule nie ma??? jest! a tu macie adres:

ed2k://|file|Da%20Lux%20I%20Go tta%20Do.mp3|6035456|535D2040F C4AF443A291F93223FA9175|/

tylko zeby nikt nie tego nie wklejal do okienka explorera albo innej przegladarki...
szkoda ze jej nie ma w kaaza. jest zajebista.gdzie ja znalezc?
  John_R off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 3 grudnia 2004 17:47 odpowiedz 
Ostatnio podobała mi się piosenka z reklamy Citroena C4. Nie znam tylko tytułu.
  tori off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 10000 punktów weryfikator na emeryturze 7 grudnia 2004 21:08 odpowiedz 
The Clash- Magnificent Seven ( o ile to ta reklama)
  John_R off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 8 grudnia 2004 22:04 odpowiedz 
Niestety to nie ta reklama ,ale ta piosenka również bardzo mi się podoba.
Les Rythmes Digitales - Jacques Your Body (Make Me Sweat) Citroen c4
:D prosze to jest to :)
http://www.whatsthattune.co.uk/ [www.whatsthattune.co.uk ...]
Ten link powinien rozwiązac wasze wszystkie problemy ;]
Mam dio Was wieeelka prosbe... chodzi mi o piosenke z reklamy nowego zapachu dla kobiet LACOSTE (gra tiam Natasha Thomas)!!!!! Blagam pomushci mi.... plissss.... s goory wielkie THX!!!!;*;*;*;*;*;*;*
==A.NAYA(==
Mam dio Was wieeelka prosbe... chodzi mi o piosenke z reklamy nowego zapachu dla kobiet LACOSTE (gra tiam Natasha Thomas)!!!!! Blagam pomushci mi.... plissss.... s goory wielkie THX!!!!;*;*;*;*;*;*;*
==)ANAYA(==
  Martine_2 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 18 grudnia 2004 20:35 odpowiedz 
ta pioseneczka ma tyyuł "save your kisses for me" albo cos podobnego do tego ;)
Natasha Thomas-It's Over Now...kazdy chyba ze mówi ja mam ta piosenke i to jest to bo szukałem
a ja szukam piosenki z reklamy BOSS Intense i nie mam pojecia co to kogo to i w ogole i nigdzie tez znalesc nie moge na www.reklamy.tv tez nie ma :( help mi pliiiiiiiiiiiiiiis
Hamtaro off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 19 grudnia 2004 22:50 odpowiedz 
Bardzo proszę o pomoc. Gdzie mozna ściągnąć najnowszą reklamę Nutelli. Chodzi mi o całą ręklamę a nie tylko muzę. Z góry dziękuję.
  hitomi89 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 stycznia 2007 17:04 odpowiedz 
Andreasa Johnsona pod tytułem "Glorious".
  marklar off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 20 grudnia 2004 18:02 odpowiedz 
cześć poszukuje piosenki z dość starej jak na reklamę (sp rzed kilku lat) To była reklama chupa chups zdaje się i w jakimś klubie tańczył koleś i dziewczyna i wyrywali sobie chyba lizaka
elo eolo.... ja szukam pioseneczki z reklamy braun.......jak cos macie dajcie cynka na gg 4607221
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
byłabym wdzieczna za Motorpsycho - Stalemate -prosze o kontakt kluska.kluska@poczta.fm .THX. :)
  Joe_3 off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 9 maja 2005 16:33 odpowiedz 
Hej!!!!!!!!

proszę przeslij mi Motorpsycho - Stalemate bedę bardzo wdzieczna !!!!!!! heyjoe@.o2.pl
Moze tutaj mi sie uda znalezc tytul utworu z reklamy MArtini ( tam dzie fajna laska podaje kochankowi szklaneczke martini ) .......pomozcie
Szukam piosenki z reklamy FANTY, konkretnie chodzi mi o tą na basenie, gdzie na koncu wszyscy lądują w wodzie. Zajebista piosenka tylko nie wiem co za kapela to spiewa, jakas malo znana. Zna moze ktos wykonawce??????????
Zna ktos piosenke z reklamy LOT ?? Z tej co jest kobieta bujajaca sie na hustawce..:)
  rita off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 15 stycznia 2005 0:21 odpowiedz 
No dobra, widzę, że znacie sie na tym, wiec ja tez zapytam. Da sie gdzieś ściągnąć "świąteczną" reklamówkę MERCI? Jest śpiewana po polsku i kończy się jak zwykle zdaniem, "Merci, ze jesteś tu!" :]
a czy ktoś zna tytuł piosenki z prince polo? ale tej starszej... kawałek brzmiał : bliżej do siebie będzie nam, jeżeli zechcesz, Prince Polo, obdarz, obdarz mnie. prosze o kontakt na maila: adaga0@poczta.onet.pl
  phantasmagoron off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum ma łeb na 500 punktów 18 stycznia 2005 18:27 odpowiedz 
kto zna piosenke z reklamy AVON'u????? to reklama z salma hayek, w tle slychac skrzypce
nie wiecie może co to jest za piosenka (chyba szampana dorato albo martini ale nie jestem pewna...) co ludzie szaleją w biurze i leca słowa: I'm so excited, I just can't hide it... PROSZĘ POMCY!!! : - )
To jest piosenka do rklamy szampana Dorato The Pointer Sisters - "I'm so excited" :-)
  Alutka off line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 29 stycznia 2005 17:42 odpowiedz 
Zna ktoś piosenkę reklamy piwa Żywiec ??? " Ludzie robią rzeczy .... "
« strona »1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

W sieci od 18 marca 1998 roku, od 20 stycznia 2000 jako pierwszy serwis w Polsce dostępny w WAP. Pobierz logo Filmweb.
Znak filmweb jest zarejestrowanym znakiem towarowym podlegającym ochronie prawnej na mocy ustawy Prawo własności przemysłowej oraz Ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych; wyłączne prawo do używania znaku posiada
Omnigence sp. z o.o.

Created by agencja interaktywna - artegence.