Wzgórze królików

Watership Down
1978
7,6 5,0 tys. ocen
7,6 10 1 4975
7,7 11 krytyków
Wzgórze królików
powrót do forum filmu Wzgórze królików

uwielbiam ten film. bardzo podoba mi się także muzyka. staram się skompletować cały soundtrack, ale trudno jest go ściągnąć z Internetu. mam jedynie piękną piosenkę Bright eyes i Violet's gone. jeśli ktoś ma cały sountrack lub pojedyncze utwory, to proszę o kontakt. mój e-mail to moonwish@vp.pl zależy mi zwłaszcza na Fiver's vision. służe tymi dwoma utworami które mam - mogę je przesłać na e-mail. napiszę tutaj, jeśli coś jeszcze znajdę.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Moonwish

znalazłam piosenkę z końcowych napisów - The End Titles. mogę wysłać na maila.

ocenił(a) film na 10
Moonwish

Ja byłabym bardzo wdzięczna za nadesłanie tych utworów na maila: westfalia@tlen.pl

Postaram się również znaleźć inne, ale to jak szukanie igły w stogu siana, niestety. Ale kto tam wie, mam nadzieję, że mi się uda.

Ase

zaraz wyślę, mam nadzieję że dotrą. jak nie dotrą to mapisz tu wiadomość, a ja to wrzucę na Zshare czy coś takiego.

Moonwish

mam utwór Hazel's Plan, zaraz wyślę. napisz czy ta i poprzednie piosenki dotarły.

ocenił(a) film na 10
Moonwish

Fajnie jakbyś i mnie wysłała te utwory...sądze, że wiem które to są, a oglodając bajke lubiłem je i bym sobie teraz przypomniał...powinni wzgórze królików dać ponownie w tvn...oto mój e-mail lost16_1990@o2.pl pozdrawiam!

ocenił(a) film na 10
Moonwish

Wielkie dzięki, dotarły. I przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale cóż... bywa :P

Ase

to nic :D Czester, właśnie wysyłam. zaraz umieszczę listę utworów, które już mam. gdybym nie wysłałam wam któregoś, lub któryś by nie dotarł, to piszcie.
1. Hazel's Plan
2. Proloque & Main Title
3. The End Titles
4. Bright Eyes & Interlude
5. Climbing The Down
6. Keehar's Theme
7. Violet's Gone

pozdrawiam,
Moonwish

Moonwish

Oto link do calego soundtracka, wlasnie sciagnalem , wszystko dziala.
http://rs32.rapidshare.com/files/10086386/Watership_Down__1978___Angela_Morley_. zip
Pozdrawiam

Aion_4

właśnie ściągam :D wielkie dzięki :D a tak z innej beczki ma ktos moze polski lub angielski soundtrack z dzwonnika z notre dame?

ocenił(a) film na 10
Moonwish

nie moge sciagnac moze mi ktos przeslac te piosenki na: nina_tasha@vp.pl

nina_tasha

też nie mogę ściągnąć, mógłby mi ktoś przesłać?? Będę bardzo wdzięczna:)
mój email: Vivan7@wp.pl