[Rec]

2007
6,5 152 tys. ocen
6,5 10 1 151773
6,9 25 krytyków
[Rec]
powrót do forum filmu [Rec]

Los filmos do dupos .... hehehe bardzo słaby film , niestety , wielce przereklamowany , oczekiwałem czegoś przełomowego a tu ... rozczarowanie

Wady:
-zacznijmy od języka hiszpańskiego który całkiem nie pasuje mi do horrorów , przypomnijmy słowa Karola V (cesarza niemieckiego)
"Mówię po hiszpańsku do Boga, po włosku do kobiet, po francusku do mężczyzn, a po niemiecku do mojego konia" język ten idealnie psuł nastrój :)
-budowanie napięcia i nastroju grozy pozostawia wile do życzenia , ciągle mówią po hiszpańsku , czasem może wkurzać latanie kamerą ale nie jest aż takie jak w The Blair Witch Project , wróćmy do budowania atmosfery na pewno ujęcia typu " pokazanie tenisówki przez kilka minut" temu nie pomagają a wręcz przeciwnie rozpraszają widza
-fabuła banał ...
a w sumie nie chce mi się wytykać błędów bo jest pełno powiem krótko jak można bac się filmu gdzie mamy 6 zombie ? heheheh film mnie wkurzył a nie przestraszył a specjalnie oglądałem sam, zamknięty w nocy o 23 i co ? po zakończeniu tylko poszedłem wkurzony spać a nie przestraszony ...

Osobiście nie polecam 4/10

ocenił(a) film na 8
Leetomek

w sumie nic nie powiedziałeś. i tak nie mówi sie po hiszpańsku, który jednak sprawdza się w horrorach bo dość płodny kraj jeśli chodzi o ten gatunek...