Śnieżne psy

Snow Dogs
2002
6,4 31 tys. ocen
6,4 10 1 30877
4,0 8 krytyków
Śnieżne psy
powrót do forum filmu Śnieżne psy

Ten film ledwo oglądnęłam, takie pierdoły o niczym!!!
Po co robią takie głupawe filmy?? - tego pewnie nigdy się nie dowiem (ale niestety tego typu filmów jest coraz więcej) !!

użytkownik usunięty
Patt

sama nie znasz się na filmach!wiem na pewno ,że sama oglądasz bajeczki dla małych dzieciaczków i tylko chcesz pokazać jaka jesteś wielka!!!chcesz tylko zadebiutować jaka jesteś wielka , bo sama nie wiesz kim na prawde jesteś

Patt

To Twoja opinia-popatrz na inne jakże się różniące.Mi osobiście wydaje się,że to Twoja opinia(no i styl są głupawe[nad stylem popracujej-właśnie].Ja uważam,że film jest niezły- warty poświęcenia czasu...

Patt

takie pierdoly o niczym mowisz?
widziales reklamy- jesli jestes na tyle domyslny czego sie spodziewac mogles tego filmu po prostu nie ogladac
nie chce sie teraz z nikim wyklocac- ok- kazdy ma inne zdanie. a o gustach sie nie dyskutuje;) wiec sie nie sprzeczam
mi sie filmik bardzo podobal. mialam do dyspozycji go i jakas sensacyjke z pretty woman i melem gibsonem jednak od poczatku filmik mnie zaciekawil i zostalam przy nim do konca;)
najbardziej mnie rozsmieszyla scena ze slubem.. hehe szybkie posuniecie- no ale o to chodzi w tego typu filmach!
bardzo fajny film dla calej rodzinki
albo na piatkowy wieczor dla chorej samotnej ;)
apsik!