Ten film ledwo oglądnęłam, takie pierdoły o niczym!!!
Po co robią takie głupawe filmy?? - tego pewnie nigdy się nie dowiem (ale niestety tego typu filmów jest coraz więcej) !!
sama nie znasz się na filmach!wiem na pewno ,że sama oglądasz bajeczki dla małych dzieciaczków i tylko chcesz pokazać jaka jesteś wielka!!!chcesz tylko zadebiutować jaka jesteś wielka , bo sama nie wiesz kim na prawde jesteś
To Twoja opinia-popatrz na inne jakże się różniące.Mi osobiście wydaje się,że to Twoja opinia(no i styl są głupawe[nad stylem popracujej-właśnie].Ja uważam,że film jest niezły- warty poświęcenia czasu...
takie pierdoly o niczym mowisz?
widziales reklamy- jesli jestes na tyle domyslny czego sie spodziewac mogles tego filmu po prostu nie ogladac
nie chce sie teraz z nikim wyklocac- ok- kazdy ma inne zdanie. a o gustach sie nie dyskutuje;) wiec sie nie sprzeczam
mi sie filmik bardzo podobal. mialam do dyspozycji go i jakas sensacyjke z pretty woman i melem gibsonem jednak od poczatku filmik mnie zaciekawil i zostalam przy nim do konca;)
najbardziej mnie rozsmieszyla scena ze slubem.. hehe szybkie posuniecie- no ale o to chodzi w tego typu filmach!
bardzo fajny film dla calej rodzinki
albo na piatkowy wieczor dla chorej samotnej ;)
apsik!