Źródło

The Fountain
2006
7,3 92 tys. ocen
7,3 10 1 91502
6,3 30 krytyków
Źródło
powrót do forum filmu Źródło

Mam możliwość kupna tego filmu ale nie wiem czy sie opłaca.Możecie cos doradzić?
Moi kumple gadali że to najlepszy film jaki oglądali i że mi sie na pewno spodoba bo jak powiedzieli "ubustwiam" Hugh.I po niektórych komentarzach wnioskuje że to musi być naprawde cos fantastycznego. Wszyscy co oglądali prosze o pomoc z góry dzieki i pozdro :)

Jarod21

Witam! Potwierdzam zdanie Twoich kolegów - jest to jeden z lepszych filmów jakie w życiu oglądałam. Wspaniała ścieżka dźwiękowa, niesamowity klimat, no i świetny aktor w roli głównej. Co prawda, nie jest to film dla typowych zjadaczy popcornu ani na rodzinne, niedzielne popołudnie, wszystko zależy jakie filmy preferujesz. Jeśli podobały Ci się inne filmy tego reżysera, np. "Requiem dla snu", czy "Pi", to ten film jest podobnie zakręcony i na pewno nie pożałujesz kupna. Jednym zdaniem, polecam ten film osobom, które są znudzone typowym "dobrym" kinem i lubią czasem oglądnąć coś ambitniejszego, sentymentalnego i pobudzającego fantazje. Dla mnie 10/10. Pozdro :)

ocenił(a) film na 10
Jarod21

Masz bardzo mądrych przyjaciół. Pozazdrościć takich :).

Guzik_5

dzieki wam bardzo juz zamawiam i nie moge sie doczekac aby oglądnąć.
Moi kumple powiedzieli że przyjadą aby oglądnąć ze mną jak tylko dostanę ten film a mojej kumpeli na widok Hugh Jackmana to ślina leci więc po jej wizycie chyba bede wycierać wersalkę:)