7,0 42 tys. ocen
7,0 10 1 42270
7,5 44 krytyków
Życie Adeli – Rozdział 1 i 2
powrót do forum filmu Życie Adeli – Rozdział 1 i 2

łata fakk???

użytkownik usunięty

nie potrafię zrozumieć dlaczego ten film już został oceniony skoro jego jeszcze nie ma,film zadebiutuje w kinach 9 października we Francji,w Hiszpanii dopiero 25 października a w PL na pewno o wiele później.Wszyscy którzy ocenili ten film do buraki. A możliwość oceniania filmu powinna być wyłączona aż do czasu jego premiery.

ocenił(a) film na 8

Trzykrotnie wyświetlony na Nowych Horyzontach . Kilka razy na innych Europejskich festiwalach.
Nie głupio Ci pochopnie wysuwać oskarżenia o buractwo? :P

użytkownik usunięty
Lucky_luke

Oczywiście Filmwebowe gimbusy byli na tych festiwalach.
Przeglądając tematy pod filmem natykałem się na osoby które pomimo tego że nie oglądałay,jaki sami też napisali wystawili ocenę 1.
Także to nawet nie oskarżenia ale fakty.

ocenił(a) film na 9

Fakty są takie, że mierząc wszystkich jedną miarą jedynie sobie wystawiasz opinię.

http://www.nowehoryzonty.pl/film.do?id=6765

użytkownik usunięty
CYKoooR

Przyznam że nie wiedziałem o tym iż film był gdzieś tam pokazywany na jakiś festiwalach.
Dlatego też napisałem jako o "wszystkich",swoje słowa cofam jeżeli chodzi o osoby które ten film faktycznie widzieli.

ocenił(a) film na 10

Ja widziałem wczoraj na Nowych Horyzontach... Jak wytrzeźwieję to ocenię ;)

ocenił(a) film na 9
Sqrchybyk

Ocena powoli rośnie. Ja byłem dwa razy na tym podczas festiwalu :)

ocenił(a) film na 10

"Przyznam że nie wiedziałem o tym iż film był gdzieś tam pokazywany na jakiś festiwalach."

Gdzieś tam? [BTW, pisze się "jakichś", a nie "jakiś".]
I ty morały prawisz? O burakach, filmwebowych gimbusach?
Litości...

użytkownik usunięty
EsotericSoul

1. Ja mogłem się pomylić,moje życie w pl nie trwało długo,nie rozmawiam z nikim po polsku.
2.Owszem,podtrzymuję to co napisałem,do osób które nie oglądały filmu a już oceniły,przeglądając posty sami się do tego przyznawali.
3.Początkowo oskarżyłem wszystkich,nie wiedząc że film był wyswietlany.Później przyznałem się do błędu,bo najważniejsze się do niego przyznać niż go popełnić.
Jeszcze coś?