Zapewne na Nowych Horyzontach. Gutek się już pochwalił na Facebooku, że drugi rok z rzędu Palma jest ich. Więc (prawie) na pewno będzie na festiwalu.
Zawsze możesz poczekać na tournee Nowych Horyzontów, czyli pewnie gdzieś na październik, lub listopad. Ja tak dotarłem m.in. do Holy Motors i Za wzgórzami, bo na NH nie mogłem wtedy w lipcu pojechać.
To w czasie NH jest ci czego zazdrościć... Ja póki co Wrocław tylko jako uczestnik zeszłorocznego maratonu oglądałem.
na IMDB 9 października we francji, nie wiem na ile prawdopodobne, zwłaszcza, że nagroda może mieć wpływ, ale i tak pewnie coś koło tego wypadnie. musi trochę pojeździć po festiwalach.
nie wiem, powoli zaczynam sie obawiać o swoja nietykalność osobistą (narazie jest naruszona nietykalność estetyczna). np chcąc niechcąc widuje błazeńskie parady różnych zboków.
Fakt, te pochody ONRu i NOPu są nieco uciążliwe dla oka i ucha... No ale to przestrzeń publiczna jest i mamy (ponoć) demokrację, tak więc mogą swe poglądy i postulaty demonstrować. Oczywiście dopóki nie naruszają granic wolności słowa.
oni akurat mnie nie raza choc i tak zajmuja za duzo miejsca i dra mordy. niemniej maja przynajmniej gustowniejsze ubrania
"Firma Gutek Film, polski dystrybutor filmu, wprowadzi "Życie Adeli" do polskich kin jesienią 2013 roku." :)