4,1 76 tys. ocen
4,1 10 1 75810
2,7 24 krytyków
1920 Bitwa Warszawska
powrót do forum filmu 1920 Bitwa Warszawska

Ocena leci szybko w dół, miałam iść na to do kina, ale jak czytam wasze wypowiedzi to
chyba sobie odpuszczę.
Jest aż tak źle?

ocenił(a) film na 6
miki25_fw

nie. warto zobaczyć ale na scenie z urbańską przy karabinie zamknij oczy... film nei jest zły, jest dobry, ale kilka scen jest zbyt patetycznych i przez to sztucznych.

Margaret_ka

Urbańską to ja już w trailerze widziałam więc dlatego się waham

ocenił(a) film na 9
miki25_fw

Jest bardzo dobrze tylko że najbardziej udzielają się antyfani albo dzieci które oceniaja film na 1/10 tylko dlatego że Urbańska tam gra. Ja polecam ten film :)

ocenił(a) film na 3
Hans

tu wcale nie chodzi o to czy ktoś jest fanem czy antyfanem urbańskiej. po prostu ona nie jest aktorką z powołania tylko przez znajomości, że ma takiego narzeczonego .. ani nie ma talentu ani nic.. ten film wiele przez nią stracił i tyle

użytkownik usunięty
miki25_fw

Radze nie sugerować się opiniami i wybrać do kina a potem samodzielnie ocenić. Moim zdaniem film stoi na poziomie a jak zwykle najbardziej udzielają się antyfani.

Zgadzam się z rhaston. Film moim zdaniem dobry, pójdz i oceń wg własnego gustu;)

ocenił(a) film na 7
miki25_fw

Ja w ogóle nie rozumiem sugerowania się opiniami innych ludzi. Każdy ma swoje oczekiwania, swoją wrażliwość, wlasne ppoczucie estetyki etc. Idź, zobacz film i zdąbądź się na własną ocenę. Osobiście uważam, że film dobry.