Na film trafiłem przypadkiem. Od początku myślałem również że jest to produkcja Hiszpańska, więc w trakcie byłem mile zaskoczony tak wspaniałą produkcją, po seansie okazało się że to produkcja rodem z Brazylii, więc jeszcze milej zostałem zaskoczony seansem.
Zacznę od początku. Sam pomysł bardzo fajny, a jego wykonane rewelacyjne. Ciężko mi zliczyć ile razy twarz sama mi
się uśmiechała :-) Gra aktorów bardzo fajna, obsada po mimo że żadnego z grających nie znam/ nie kojarzyłem,super dobrana. Jedyny mankament to fakt iż ostatnie minuty wydają mi się naciągane, w sumie można by było zakończyć na różne sposoby film w 80 minucie, ale nie zmienia to faktu iż te 100 minut zaliczam do bardzo udanych.
Ciekawi mnie kiedy film pokaże się w Polsce, z pewnością kina go ominą, a obawiam się że wraz z nimi stacje telewizyjne, no chyba że w obsadzie była jakiś gwiazda z jednego seriali Brazylijskich, to wtedy są duże szanse, ale że owym seriali nie oglądam to liczę że takowego nie ma :-), jeszcze raz film moim zdaniem zasługuje na 8, ale za to że nie jest Amerykański daję 9.
Pozdrawiam i zachęcam do obejrzenia :-)