Adwokat diabła

The Devil's Advocate
1997
7,9 447 tys. ocen
7,9 10 1 446949
7,1 56 krytyków
Adwokat diabła
powrót do forum filmu Adwokat diabła

zagral w tym filmie rewelacyjnie i tylko powinszowac, swietnie wcielil sie w postac mlodego adwokata, co do filmu musze powiedziec ze niezly, taki demoniczny 7/10

WilliamCrazy1

Rewelacyjnie?? W którym momencie?? Był bezdandzuiejny. Sztywny, beznadziejnie pokazał uczucia swojego bohatera. Tragedia po prostu tragedia

WilliamCrazy1

WG. mnie to rola Reevsa jest poprawna. Wiadomo szału nie było. Wysiadł totalnie przy Pacino. Miejscami grał ciekawie np. scena kiedy żona popełnia samobójstwo. Ogólnie był przekonujący w tej roli choć wydawał się troche sztywny...Jednak mimo wszystko uważam ze to jedna z lepszych jego ról jednak fakt faktem mógł się do niej lepiej przyłożyć bo talent gościu ma. A sam film 9/10

ocenił(a) film na 9
mkfanh

Był sztywny, bo postać grana przez niego było sztywna. Mi się wydaje, że zagrał tak, jak właśnie mu kazano. Może to kwestia gustu, ale mi ta rola bardzo się podobała.

ocenił(a) film na 9
Gelu_2

Ja szczerze mówiąc mam wrażenie, że to po prostu taki aktor - robi dwie miny na krzyż, tak samo wygląda w każdym filmie. Nie świadczy to dobrze o jego umiejętnościach aktorskich, ale nie zmienia to faktu że patrzy się na niego całkiem nieźle. A tutaj zagrał po prostu poprawnie.

ocenił(a) film na 10
WilliamCrazy1

Zgadzam się...zagrał świetnie!!

ocenił(a) film na 9
kaaarolaaaxD

zagral super, odegral swoja role, i taka wlasnie miala byc, sztywny nudny mlody adwokat... ale niektorzy sie musza czepiac pierdół

ocenił(a) film na 7
Kusy_

lipa zagrał niezadobrze. podobała mi się scena po samobójstwie żony i jak strzelił sobie w łeb.reszta raczej mocno przeciętna w jego wykonaniu. A śmiech pacino rewelacyjny.