Akt odwagi

Act of Valor
2012
6,8 19 tys. ocen
6,8 10 1 18533
Akt odwagi
powrót do forum filmu Akt odwagi

Dużo wydanej kasy więc dobre efekty specjalne i niezłe zdjęcia. Nie zmienia to jednak faktu, że film jest durny aż do bólu. Dla kogo oni kręcą to coś?

ocenił(a) film na 6
piterbolszoj

Wymienisz te durności?

ocenił(a) film na 2
pawlodar_10

Np durny scenariusz z napuszonymi durnymi tekstami. Puść sobie dowolne 5 minut tego filmu to sam zobaczysz.

ocenił(a) film na 6
piterbolszoj

No zaryzykowałem i puściłem sobie nawet cały. Nadal nie wiem co masz na myśli.

ocenił(a) film na 2
pawlodar_10

Ekranizacja Call Of Duty MW. Czym się tu zachwycać? Propagandowa kicha i tyle. Dobrzy amerykanie i źli oraz wysoce podstępni terroryści wysadzający wózki z lodami. Istotnie; porywające.

e3s3

Tylko po co mieszać do tego filmu politykę i propagandę? Może warto skupić się na przesłaniu wartości ktore film pokazuje typu honor,odwaga,poświęcenie, koleżeństwo itp

Anteaus

chłopie, co Ty opowiadasz?! Przecież polityka i propaganda to główna treść tego filmu! Jakie ma znaczenie, które wartości film pokazuje, nawet Reksio pokazuje niektóre z nich! Liczy się W JAKI SPOSÓB są pokazane a ten film to durny produkcyjniak wyprodukowany dla U.S. Army, w dodatku zagrany przez bandę drewniaków. Twoje podejście do oglądanych filmów (przynajmniej tego) jest strasznie naiwne...

JABOL666

a Ty chłoptaśku powinieneś wstąpić do ekipy Macierewicza bo wszędzie widzisz spiski,propagandę i podwójne a nawet potrójne dno. Wyluzuj i uwierz , że to tylko twoje urojenie paranoidalne a w filmie chodzi o coś więcej niż tylko to ,że Amerykanie są ok a ich wrogowie nie, No ale pewnie w Twoim wypadku musiałbyś się nieco wysilić i wytężyć mózgownicę

Anteaus

Pieprzysz chłopie jak potłuczony, jakie spiski?? Widze, że nawet czytanie ze zrozumieniem u Ciebie szwankuje,wiec nie ma sensu dyskusja o filmie.

JABOL666

Nowy Andersen się znalazł chyba przedawkowałeś Marsjanki.
Kim ty będziesz w przyszłości ?! Chyba owocem w Jogobelli

pawlodar_10

Autor tematu sam nie wie o co mu właściwie chodzi. Najlepiej po prostu ignorować takie posty i nie dyskutować z kimś kto nie ma nic do powiedzenia po za tym że mu się nie podobało albo cieżko dyskutować z kimś kto rzuca wyświechtane teksty o propagandzie.Już pisali o tym przy okacji Szeregowca Ryana i będą pisać po wsze czasy.

ocenił(a) film na 2
Anteaus

Mieszanie do dyskusji o tym "arcydziele" "Szeregowca Ryana" jest, co najmniej, niestosowne. Oglądał Pan "5 dni wojny"?

e3s3

No właśnie nieraz ma się wrażenie ,że niektórzy oglądają takie filmy tylko po to aby napisać o propagandzie. Najlepiej to właśnie było widoczne w wypadku "Szeregowca Ryana" gdzie ludzie wypisywali tego typu bzdury dlatego z tego względu jest to stosowne.
Odpowiadając na pytanie "5 dni wojny" oglądałem i .....

ocenił(a) film na 2
Anteaus

Pytasz czy oglądałem "5 dni wojny" odpowiadam ,że tak i co z tego wynika ? Czy to coś zmienia w temacie ?

ocenił(a) film na 2
Anteaus

I co sądzimy o tym filmie?

ocenił(a) film na 2
Anteaus

Darowałem sobie dalszą dyskusję widząc w którym kierunku zmierza. Z pewnością byśmy się nie dogadali. Pozdrawiam.

piterbolszoj

Nie byłby durny jakby opowiadał o czerwonoarmijcach, co?

ocenił(a) film na 2
aabraq

Byłby. To działa w obie strony.