Akt odwagi

Act of Valor
2012
6,8 19 tys. ocen
6,8 10 1 18533
Akt odwagi
powrót do forum filmu Akt odwagi

Szczerze mowiac to najgorszy film jaki widzialem z tego gatunku. Sceny zrobione calkiem
dobrze ale reszta nie trzyma sie kupy.

ocenił(a) film na 8
mianoliver

I slusznie ze nie trzyma sie kupy bo gdyby sie trzymal to bylby gowniany bo przeciez kupa to gowno...

ocenił(a) film na 2
itisnotme

no shit

ocenił(a) film na 5
mianoliver

Jezeli film slaby, to dlaczego oceniasz jako sredni (5)?

per333

mialo byc dwa, pomyleczka:). Proponuje obejrzec (jezeli ktos dotrwa do konca) i samemu ocenic.

ocenił(a) film na 5
mianoliver

Sceny walki dobre ale reszta :(
Ten film przypomina grę CoD której nie lubię .
Nieustanna zmiana lokacji i zanim człowiek zdąży się wczuć już mamy kolejne miejsce do tego durna fabuła i dialogi .
Fajne ujęcia kamery przyłożonej do broni sceny walki zdecydowanie na plus , szkoda zmarnowany potencjał :(

ocenił(a) film na 5
blysk_2

Myślę, że jak na film amerykańskiej produkcji, to dialogi i fabuła są na plus. O scenach walk nie wspominając.
Może nie jestem bardzo wymagający, ale żeby film przyciągnął moją uwagę, musi mieć to coś. I ten film to ma. Po obejrzeniu również wydawało mi się, że wszystko za szybko się działo, nieustanna zmiana lokacji, ale w końcu to miała być misja, a nie posiedzenie Sejmu.

ocenił(a) film na 2
mianoliver

Skąd oni wzięli takich DREWNIAKÓW? film przypomina mi zajawki pojawiające się w przerwach między kolejnymi wykonanymi misjami w grze komputerowej. Plus 100 kg patosu; ale jako nawalankę na kaca można obejrzeć

CzarnyBut

z navy seals- aktorzy to członkowie tej jednostki w czynnej służbie. A co gloryfikacji... początkowo to miał być krótki film propagandowy. Sceny z jak z gry- a skąd one się biorą w grach? Podczas ich tworzenia pomagają ludzie z jednostek którzy brali udział w czymś takim, a film jest na tych akcjach oparty. Ale poważną wadą dalej pozostają te przeskoki ;/