poparty fantastycznymi zdjęciami.
Tyle.
zgadzam się z Tobą .
Zauważ że film posiada wiele elementów pochodzących z gier takich jak Call of Duty Medal Of Honor itp.
Oglądając go z bagażem wcześniejszych doświadczeń mam na myśli powyższe gry , to w zupełności można stwierdzić iż ekranizacja wykonana jest w dobrym stylu i rzadko spotykana na dzisiejszych ekranach . Polecam
cieszę się, że podzielasz moje zdanie, lecz nie uważam aby porównywanie filmu przede wszystkim do gier było na miejscu. Owszem pewne triki kamery były zapożyczone z gier ale ja mam na mysli całokształt przedstawianych akcji. Odnosze wrażenie, że skoro film ma elementy gier to już dla Ciebie jest arcydziełem. Oceniasz tak również inne produkcje?
jak daleko idące jest złe trafienie twojej oceny w stosunku do mnie . Mam nadzieję że nie celujesz tak z broni jak teraz do mnie bo byłoby to pudło za pudłem.
porównanie do gier owszem powstało ale na bazie kilku elementów nie oceniłem tego filmu jako całokształt przez pryzmat tylko gier.
Mój zachwyt nad ekranizacją nie jest argumentowany jedynie postaciami z gier. Oj OJ