Alicja po drugiej stronie lustra

Alice Through the Looking Glass
2016
6,8 81 tys. ocen
6,8 10 1 80758
5,1 18 krytyków
Alicja po drugiej stronie lustra
powrót do forum filmu Alicja po drugiej stronie lustra

Zmieńcie datę na 2016. Bardzo często na filmwebie jest tak, że znana jest nowa data, ale nikt nie raczy tego zmienić i takie sytuacje trwają miesiącami.

ocenił(a) film na 8
Satetsu

To dlaczego sam/sama nie zgłosisz zmiany daty?

aniszia

Bo nikt na to nie zwraca uwagę. Ja zgłaszałem filmy, aktorów, sprostowania - można czekać miesiącami, by w końcu otrzymać odmowę z nieznanych powodów.

ocenił(a) film na 8
Collapses

Jak to nie zwraca uwagi? Jak jest podane dobre i sprawdzone źródło to poprawki są przyjmowane. A także inne kontrybucje - obsady, tytuły itd. A że to trwa - no trwa. bo przy tak dużej filmowej bazie takich zgłoszeń i dodawanych informacji jest mnóstwo. Trzeba poczekać. Czas oczekiwania można sprawdzić tutaj:

http://www.filmweb.pl/contrib/status

W razie odmowy zazwyczaj weryfikatorzy piszą dlaczego, chociaż fakt - też mis się zdarzyło mieć odrzuconą kontrybucje bez podania powodu. No cóż - wtedy trzeba dodać raz jeszcze jeśli twierdzisz, że masz słuszność. Albo napisać wiadomość i zapytać skąd taka decyzja.

Collapses

mam tak samo, np. dodałem nową datę pewnego filmu + dwa źródła a weryfikatorek chce inne źródło. żal dupe ściska.

ocenił(a) film na 8
lolexX123

Też się na początku wkurzałam na odrzucanie niektórych kontrybucji. Do tej pory niektóre sś odrzucane - to normalne jeśli coś jest nie tak. najlepiej powoływać się na IMDb. Najbardziej wiarygodne źródło,