Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371670
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

przyznam szczerze ze poza efektami graficznymi i samymi postaciami niespecjalnie mozna znalezc w tym filmie cos ciekawego .... w trakcie ogladania filmu przyszla mi mysl do glowy ze jest to alicja w krainie czarów ale na skróty :-) alicja nic nie pamieta a tu nagle wielka zmiana i woła do wszystkich postaci po imieniu ... no qrcze to sie nazywa przebudzenie .... ogolnie zawiodlem sie na tym obrazie ... bez efektu 3d film nie ma w sobie nic ciekawego

marekgasior6

Zgadzam się z Tobą w 100%. Film zapowiadał się na coś zupełnie innego, a jest to to zwykle, przereklamowane filmidło dla dzieci, do lat 15 . Ode mnie również 6/10

użytkownik usunięty
marekgasior6

Przez takie ocenianie na filmwebie nawet najgorsze gnioty mają wysoką średnią. Skoro się nie podobał logiczne byłoby wystawienie oceny poniżej 5.

ocenił(a) film na 7

Kurczę właśnie obejrzałem i trudno się nie zgodzić....zawiodłem się może nie całkowicie ale w większości...Film jest po prostu mało ciekawy ,ogląda się bo się ogląda ..Główna bohaterka to kompletna porażka jeśli chodzi o grę i nadanie jakiegokolwiek charakteru Alicji...kogo ten Burton zaangażował? eh..Produkcję tę broni jedynie jak zawsze niezawodny Depp ale jak gdzieś już o nim pisano dobry aktor nie podniesie całego filmu...Z ciężkim sumieniem ale filmowi muszę wystawić ocenę 5/10...szkoda szkoda....Ja poproszę teraz aby pan Burton zajął się jakąś porządna produkcją...