Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371656
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

8/10

ocenił(a) film na 8

film zabawany :) i fajne efekty ale lepiej bez dubbingu !! i jeszcze Pazura zagral Brata PIta :D ahahaahah

kinfolk

jakiego znów "Brata Pita"?? Żałosne... Pazura podkładał głos Kapelusznikowi... Czyli Johnnemu Deepowi... Nie ma za co za sprostowanie.

ocenił(a) film na 8
diobel08

nie no sorki !! za szybko napisalem !!! john deep of kors ;D pozdro

użytkownik usunięty
kinfolk

widziałam tylko wersję bez dubbingu, ale widzę, że głosy polskich aktorów dobrali naprawdę mocno podobne do oryginałów

ocenił(a) film na 10

Oglądałem film z dubbingiem i super dobrani polscy aktorzy do rol,no poza Kożuchowską, ona mnie denerwowała-grała białą królowa.Muszę też powiedzieć, że 3D zaj... :-D Daje 10 dla tego filmu,aktorów i reżysera.Pzdr.

ocenił(a) film na 9
kinfolk

Właśnie nie! Dubbing był świetny (tzn. poza właśnie Pazurą bo jego głos kompletnie nie pasuje do postaci Kapelusznika), ale np. Figura podłożyła głos PERFEKCYJNIE! Powinna dostać jakąś nagrodę za to! Postać Czerwonej Królowej wyszła ŚWIETNIE, a "Ściąć o głowę" lub "Czyż nie miło tak sobie ściąć głowę z rana?" czy też "Co za oszukaństwo!" (przy tym się naśmiałem ;) zostaną jednymi z najlepszych dubbingowych zdań.. ever! Film oceniłem na 9 i nie wiem czemu nie podoba się niektórym, mnie oczarował, bardzo : )