Mam pytanie. Czy warto kupić ten film na DVD? Bo jak jest za bardzo dziecinny i z przesadą to nie chcę go kupować. Może ktoś ma już ten film i mógłby mi doradzić czy kupić czy nie? Czytałem, że ten film ma polecieć od 1 sierpnia na Cyfra+Vod może się przekonam, ale na razie proszę o więcej informacji na temat tego filmu. Z góry dzięki:)
Cóż, DVD warto kupić choćby ze względu na oryginalny, a nie polski dubbing. Ale jeśli chodzi o sam film, to faktycznie jest trochę zbyt dziecinny, taki zbyt... disneyowski. Mi co prawda bardzo się podobał, ale to już pewnie zależy od gustu :) Pozdrawiam
No to myślę, że jednak mogę kupić ten film. Ja bardzo lubie filmy z dystrybucji Disney, takie jak Piraci z Karaibów czy Opowieści z Narni. Te filmy mam na płycie i bardzo mi się podobają. Ostatnio jak kupuję filmy z mojego ulubionego sklepu, to są takie jakieś głupie, jak Kroniki Spiderwick... Ale może teraz trafię w dobry film z dobrej dystrubucji Disneya:)
jeśli szukasz tylko spektakularnej, kolorowej produkcji to film będzie Ci pasować. Jeśli natomiast nastawiasz się na ciekawą interpretację książki Lewisa Carrolla przedstawionej w stylu Tima Burtona to szkoda zachodu
Ja już sobie zakupiłam DVD, ale widziałam wcześniej w kinie, więc nie mam takiego dylematu :) Myślę jednak, że osoby przede mną wszystko już powiedziały. Ja mam tylko taką uwagę do dodatków na płycie. Są naprawdę świetne i nawet bym powiedziała, że inaczej patrzę teraz na "Alicję w Krainie Czarów", ale jedna uwaga - za mało i za krótko. Może dlatego, że Disney to nie chciało im się wysilać, bo np. w takim "Sweeney Todd" to tyle było tych dodatków i takie długie, że do dzisiaj nie obejrzałam ich wszystkich i oglądam na raty :) A na "Alicji..." to może z pół godziny trwało to wszystko :/
Dziękuję:) Wasze odpowiedzi bardzo mi pomogły. W najbliższym wolnym dniu pójdę do Auchanu i kupię sobię tą płytę DVD. Pozdrawiam.
Kupić koniecznie trzeba superowy film,ja też kupiłem wiec z czystym sumieniem polecam...wydnie blu-ray no ale to 90 pare złoty...ale nawet tyle warto wydać.
Ja zawsze kupuję filmy na DVD. Nie mam blu-ray. Filmy DVD kosztują do 50 zł. Ale jak nawet ten film jest warty 90 zł to myślę, że będzie mi się go dobrze oglądało:)
Już kupiłem płytę DVD. Film dobry, ale na końcu z tym kapelusznikiem jak tańczył se mogli już darować. Bez przesady. Spowodowało to, że moja ocena poszła minimalnie w dół. oceniam na 7,2/10 - dobry