Alicja w Krainie Czarów

Alice in Wonderland
2010
7,1 372 tys. ocen
7,1 10 1 371670
5,6 51 krytyków
Alicja w Krainie Czarów
powrót do forum filmu Alicja w Krainie Czarów

mam do sprzedania plakaty z Alicji !!!!
pisac na justinie89@gmail.com
plakaty w 3 roznych wzorach, nowe , tanio !!!!!!!!!

ocenił(a) film na 7
justinie89

Ja pracuje w kinie i takie plakaty rozdaje za darmo;p

ocenił(a) film na 9
agrest1989

Próbuję od soboty zdobyć w kinie plakat z "Alicji..." i usłyszałam już trzy wersje:
1. Plakaty będą wystawiane w koszu po niedzieli przy kasach (z tego, co mi wiadomo - nie były).
2. Należy zgłosić się do kasjera, który wyda plakat za darmo.
3. Najbardziej aktualna - po plakaty będzie można się zgłosić, kiedy "Alicja..." będzie schodzić już z kin, a i tak nie gwarantują, że będzie można dostać.

Na Allegro są cuda na kiju. Ja chcę tylko zwykły, papierowy plakat kinowy no to nigdzie nie ma. Czy jest osoba, która mogłaby mi taki załatwić? Niekoniecznie za darmo.

ocenił(a) film na 6
catherinevictoire

Ja mogę, jeśli chcesz Pracuję w multipleksie w Warszawie. Nie wiem, jak w innych kinach, ale u nas plakaty Alicji będą dostępne po zmianie ekspozycji, która odbywa się co weekend lub dwa. Jeśli chcesz, mogę Ci załatwić plakat już teraz, żaden problem.

ocenił(a) film na 8
justinie89

ja mogę załatwić za free.
Zacznij sprzedawać wiadra piachu dochodowy interes, polecam.

ocenił(a) film na 7
Raziel89

na takich ludziach jak ty napewno byloby to opłacalne :) zwłaszcza na pustyniach :)

ocenił(a) film na 6
justinie89

Jeśli mieszkasz w Radomiu to mogę Ci załatwić. Moja mama pracuje w Heliosie i ja sama mam już dwa od paru miesięcy. ;)

ocenił(a) film na 9
BellatriksBlack

Niestety, nie mieszkam w Radomiu, ale mogę opłacić koszty wysyłki i same plakaty :)

ocenił(a) film na 7
catherinevictoire

fajnie by było mieć taki plakat. kto mógłby wysłać mi taki plakat ? pokryje koszt wysyłki ;)

ocenił(a) film na 10
brylantinio

A mieszka ktoś w okolicy Zabrza? A jeśli nie to czy dałoby się załatwić plakat z Alicji? Pokryję koszty przesyłki.

lechu4321

Wysyłam zaproszenia na lockerz.com!

Chcesz zaprosznie na lockerz.com? to jest strona, gdzie są za darmo różne rzeczy, iPody, konsole PS3, Wii, MacBooki, bony na amazon i wiele, wiele innych! sprawdzona, moi kumple już moją koszulki i PSP. Jedyne co musisz robić to zbierać punkty poprzez logowanie się, odpowiadanie na proste pytania i oglądanie krótkich filmików a potem wymieniasz je na nagrody! Nie wierzysz? poczytaj opinie na innych stronach!
Jesli chcesz zaproszenie, napisz na wika__13@o2.pl w temacie lockerz.

ocenił(a) film na 7
wiktoria1609

Zależy w jakim kinie się staracie o te plakaty;p, ja pracuje w jednym z
łódzkich kin, nie wiem czy mogę podać nazwę i tam plakaty już czekają,
wystarczy zapytać się któregoś z bileterów;p

ocenił(a) film na 7
agrest1989

czy jest możliwość ,że wyślesz mi jeden plakat a ja pokryje koszt wysyłki ? ; D

ocenił(a) film na 9
brylantinio

Przyłączam się do prośby :) Gdyby była możliwość, bo nie chcę nalegać, jakby był to jakiś problem.

catherinevictoire

hahaha. To ja też się przyłączam do prośby.

agrest1989

agrest! ( fajna nazwa ) a czy byłaby możliwość o ile możesz jakikolwiek załatwić i wysłać za opłatą- tak, wiem, że to dla Ciebie problem, ale chyba raz mógłbyś pomóc, nie? Otóż niedługo wychodzi film z Pattinsonem-nie że za nim szaleję- ale podoba mi się plakat filmu. Jest cudny! I czy byłaby możliwość załatwienia go ?
JBC: mirz@wp.pl

Pozdrawiam