uwielbiam obrazy tima burtona ten mroczny klimat wspaniały film bardzo mi
sie podobał daje 10
nie wierzę. nie ma szans, żeby ten film spodobał się komuś, kto uwielbia
tima burtona.
ja też nie wierzę. ten film znacząco odstaje od reszty filmów burtona. totalnie naciągany film dla dwunastolatków.
Johnny Depp jest tak wspaniałym aktorem, że świetnie wciela się w każdą rolę i dlatego Tim Burton angażuje go w swoje filmy. Po prostu każdy film z Johnnym musi być dobry!
Johnny Depp świetny, ale na filmie się wynudziłam. Wielbię kino Burtona, obejrzałam prawie wszystkie jego filmy, ale ten to była męka, oglądałam ze względu na szacunek dla reżysera. Przykro mi, nie chciałam nikogo urazić, ale film strasznie nudny.
Dla mnie film wcale nie był nudny. Żałowałam, że tak szybko się skończył. Świetny klimat, świetna charakteryzacja. Podobała mi się postać białej królowej i zająca też. fajne momenty humorystyczne, ciekawa historia. Bomba!
Alicja w krainie czarów to pozytywnie porąbany film;) Bardzo mi się spodobał. Oczywiście Johnny najlepszy:D;)
Mi również. Tak długo czekałam na ten film i się nie zawiodłam.
Genialna gra Deppa i Bonham - Carter.
9/10
Polecam.
O tak film jest jak najbardziej pozytywny ,
Deep (Szalony Kapelusznik jest na prawdę uroczy i pozytywnie zakręcony)
i Carter jak zwykle świetni ;)
Generalnie to uważam, że film był całkiem całkiem, nawet mi się podobał, ale jeśli mam go porównywać do reszty filmów Burtona to jestem wielce zawiedziona. Film całkowicie odstaje od reszty...za dużo oczekiwałam od tego filmu i się bardzo rozczarowałam... co mi się najbardziej podobało to Szalony Kapelusznik w wersji Deppa, wspaniały aktor :) śmieszył mnie też Marcowy Królik, był tak zbzikowany jakby się czegoś naćpał :P
Zwalmy winę na Disneya za ten kicz ...nie chce mi się wierzyć że Burton mógł wydać taki cienki filmik.......