może ktoś oglądał pay it forward (podaj dalej) ? kompozytor wykorzystał tam identyczną muzykę co w AB, porażka.
To żart tak? Zobacz, który film powstał pierwszy ( rozumiem, że zarzucasz Newmanowi, że jego muzyka do AB nie jest świetna ). Jeżeli to zarzut odnośnie Pay it Forward to chyba nie odpowiednie miejsce.
Nie znam filmu, o ktorym mowi autor postu, ale moim zdaniem muzyka Newmana jest wyjatkowa i stanowi jeden z najwazniejszych filarow wspanialosci tego filmu. Newman sprawił, że film Mendesa jest jeszcze bardziej niepowtarzalny. Podobnie było w Drodze do zatracenia, z soundtrackow, ktore znam, mysle ze to najwieksze dzielo Newmana.
W takim razie polecam Ci przesłuchać jeszcze muzykę z "Zaklinacza koni" ( Horse Whisperer )
Mam ten soundtrack, podoba mi się, ale uważam, że Road to Perdition lepsza. Cóż, kwestia gustu. O nim się teoretycznie nie dyskutuje.
Zatem mi nie pozostaje nic innego jak zapoznać się z muzyką do Road to Perdition ( ale najpierw film muszę zdobyć ) ;]
tylko pamietaj Że piractwo jest zabronione!! [więc nie zdobyć a kupić oryginalny film za oryginalne pieniądze!!!]
Hahahahahaha nie no teraz to już spadłem z krzesła ( K.O. ) :D Dzięki za poprawę nastroju.