Chciałem tylko przestrzec przed oglądaniem tej chały i zmarnowaniem sobie półtorej godziny życia.Totalne propagandowe gó... o grze aktorskiej nie wspominając.Goście pod ostrzałem poruszają się jakby grali w golfa.Reżyser mógł im chociaż jakiś paintball przed tym zorganizować.
Ps;
Wiecie czym się różni amerykański żołnierz od pozosostałych żołnierzy.Amerykański żołnierz jak się chce odlać to nie sika gdzie popadnie,on sobie kulturalnie znajdzie wpierw UBIkacje.
Takie małe pytanko, czy jak mam bzika na punkcie wojny itp... moge film obejrzeć czy nie?? ( troche idiotycznie sformuowałem pytanie ale dobra )
Kiedys w klasie mialem takiego kolesia,ktory strasznie sie interesowal bronia strzelecka,do tego stopnia,ze nagrywal sobie odglosy wystrzalow roznych broni (z filmow ) i pozniej sobie na lekcjach odtwarzal to na walkmenie.Wiec jezeli twoja pasja to cos podobnego to nic Cie nie odwiedzie od ogladania tej chaly.Pamietaj jednak,ze ostrzegalem.
Ja też mam jak to ująłeś bzika na punkcie wojny. Ale filmu nie oglądaj pod żadnym względem no chyba że chcesz oglądnąć dobrą parodię "Helikoptera w ogniu" ale przed tym to tak lekko z 5 herbatek z melisy :)