Amerykańscy chłopcy

American Soldiers
2005
5,8 2,2 tys. ocen
5,8 10 1 2200
Amerykańscy chłopcy
powrót do forum filmu Amerykańscy chłopcy

Chciałem tylko przestrzec przed oglądaniem tej chały i zmarnowaniem sobie półtorej godziny życia.Totalne propagandowe gó... o grze aktorskiej nie wspominając.Goście pod ostrzałem poruszają się jakby grali w golfa.Reżyser mógł im chociaż jakiś paintball przed tym zorganizować.

Ps;
Wiecie czym się różni amerykański żołnierz od pozosostałych żołnierzy.Amerykański żołnierz jak się chce odlać to nie sika gdzie popadnie,on sobie kulturalnie znajdzie wpierw UBIkacje.

wojciech_kus

Takie małe pytanko, czy jak mam bzika na punkcie wojny itp... moge film obejrzeć czy nie?? ( troche idiotycznie sformuowałem pytanie ale dobra )

ocenił(a) film na 1
LuKa_JustJunior

Kiedys w klasie mialem takiego kolesia,ktory strasznie sie interesowal bronia strzelecka,do tego stopnia,ze nagrywal sobie odglosy wystrzalow roznych broni (z filmow ) i pozniej sobie na lekcjach odtwarzal to na walkmenie.Wiec jezeli twoja pasja to cos podobnego to nic Cie nie odwiedzie od ogladania tej chaly.Pamietaj jednak,ze ostrzegalem.

LuKa_JustJunior

Ja też mam jak to ująłeś bzika na punkcie wojny. Ale filmu nie oglądaj pod żadnym względem no chyba że chcesz oglądnąć dobrą parodię "Helikoptera w ogniu" ale przed tym to tak lekko z 5 herbatek z melisy :)

Konrad_2

Hehe co za zbiorowisko maniaków wojen . Ja też je uwielbiam. Może American Soldiers nie jest najlepszy, ale nmie się tam podobał , zwłaszcza jak ten zaczął grać beatboxa. LOl. polecam Kompanię braci.