Na plakacie jest napisane że Pani Gargas dostała nagrodę Stowarzyszenia Dziennikarzy Polskich. Nagrodę tę dostawali również dziennikarze Gazety Wyborczej i TVN'u. Więc chciałbym was zapytać czy ta nagroda jest miarodajna ?? Wielu z tutaj zebranych fanatyków teorii spiskowych uznaje te media za nierzetelne (nie wspominam już o TVP1 - będąc w tej redakcji Gargas dostała nagrodę). Więc jak to jest waszym zdaniem?? Nagroda nic nie warta ?? Ustawiona ?? Więc po co pokazywać ją na plakacie ? Moim zdaniem po prostu wybieracie sobie wygodne fakty a że takich w mediach typu TVP1, TVP2, TVN, czy Gazeta Wyborcza brakuje takich to po prostu je krytykujecie a jedynym słusznym wyznacznikiem jest Gazeta Polska która zatrudniała jako dziennikarza pana "Starucha" kibola (bo to żaden kibic) Legii. Dodam że nie jestem wyborcą Tuska ani Kaczyńskiego ani żadnej innej partii bo po prostu nie chodzę na wybory.
Nie chodzisz na wybory to nie masz prawa głosu. Dlatego twoje pytania należy zignorować. :)
Czytaj ze zrozumieniem. Jeszcze raz i powoli. Nic nie napisałem tutaj o "faktach" w filmie. Zadałem kilka prostych pytań. Oczywiście nie odpowiesz bo nie potrafisz, a zaraz pewnie jeszcze wyjedziesz mi o tym jakim to ja jestem słabym Polakiem :)
Twoje pytania są wręcz żałosne i już na pierwszy rzut oka widać, jakie są twoje poglądy (mimo deklaracji, że jesteś apolityczny):
- "fanatyków teorii spiskowych "
- "wybieracie sobie wygodne fakty"
- "jedynym słusznym wyznacznikiem jest Gazeta Polska która zatrudniała jako dziennikarza pana "Starucha" kibola"
Otóż czy chodzisz, czy nie, na wybory, jesteś, kolego, zwykłym lemingiem, niezdolnym do samodzielnego myślenia :) Nie potrafisz dostrzec setek manipulacji ze strony rządowo-medialnej, za to wytykasz tak głupkowate sprawy jak zatrudnianie Starucha stronie opozycyjnej. Dla ciebie nie są ważne fakty :) One wręcz nie mają znaczenia, ważne jest to, co mówią i piszą oficjalnie uznane autorytety.
Prawdziwy autorytet to Mister Macierewicz :))) Na żadne pytanie odpowiedzi znów nie otrzymałem. Ale co tam, przecież jak myślę inaczej niż ty to jestem lemingiem hehe. W innych wątkach niektórzy sprawdzają ludzi kilka pokoleń wstecz, czy oby ktoś nie ma jakiegoś potomka żydowskiego hehe. Śmieszą mnie tacy jak Wy. To nie jest żałosne tylko śmieszne. Jeśli nie wierzę w zamach to już widać że jestem za PO. Po prostu jazda bez trzymanki. Mam własny mózg i nie łykam jak wy wszystkiego co usłyszycie, a ktoś kto powołuje sobie komisje i bredzi o sztucznej mgle nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem tylko człowiekiem co potrzebuje pomocy specjalisty. A mam pytanie, (na które na 99,9% i tak nie odpowiesz) co myślisz o sztucznej mgle ?? :)))
Kilka spostrzeń:
- nigdzie nie napisałem, że jesteś za PO (leming to niekoniecznie wyborca PO). Wymyśliłeś to sobie, bo łatwiej ci tak rozmawiać.
- nigdzie nie wspomniałem o żydach. To znowu twoje wymysły i sugestie, bo ty nie chcesz rozmawiać, a jedynie kpić z drugiej strony. Masz gotową teorię i starasz się do niej dopasować fakty.
- wątek "sztucznej mgły". To cię dyskredytuje całkowicie. Macierewicz NIGDY nie sugerował żadnej sztucznej mgły, to jest wymysł prorządowej propagandy. Całkowicie się obnażyłeś stwierdzeniem " kto powołuje sobie komisje i bredzi o sztucznej mgle". Całkowicie. Nie stać cię nawet na odrobinę własnego myślenia. Smutne to. Bardzo smutne. Bo właśnie łykasz to, co usłyszysz, mimo iż sądzisz, że jest inaczej. Obudź się, kolego, dopóki jeszcze masz szansę!
-----"Twoje pytania są wręcz żałosne i już na pierwszy rzut oka widać, jakie są twoje poglądy (mimo deklaracji, że jesteś apolityczny)"-----------
Mimo deklaracji że jestem apolityczny widać jakie są moje poglądy. Czyli jakie są ?? Z twego wpisu jasno wynika że jestem za PO. A kolego uwierz mi jestem chyba ostatnim który by na nich głosował. Dzięki PO w Polsce mamy ogromny burdel w każdej dziedzinie życia, ale to nie znaczy że był jakikolwiek zamach. O a o mgle Antek w ogóle nie wspominał :))) O trotylu i bombach termobarycznych pewnie też mowy nie było :))
http://www.gazetapolska.pl/17-zagadka-smolenskiej-mgly Poczytaj kolego, na temat mgły twojej kochanej:))
1) Przeczytałem. Zwykłe spekulacje anonimowych ekspertów od szeroko rozumianego lotnictwa. Teraz poproszę o dowód, że tzw. "sztuczną mgłą" zajmował się Macierewicz:
"ktoś kto powołuje sobie komisje i bredzi o sztucznej mgle".
Proszę o udowodnienie tych słów albo sprostowanie.
Nawiasem mówiąc, nawet jeśli ktoś ze strony opozycyjnej wobec komisji Millera pozwolił sobie na spekulacje o sztucznej mgle, to i tak są one mniej dyskredytujące niż twierdzenia o pijanym generale Błasiku za sterami albo o rzekomych czterech podejściach do lądowania. Ale łatwiej pomijać niewygodne fakty, niż przyjąć je do wiadomości, prawda?
2) "ktoś kto powołuje sobie komisje i bredzi o sztucznej mgle" - świetna manipulacja: pomieszanie FAKTU (trotyl został wykryty i co do tego nie ma wątpliwości) z FIKCJĄ (bomby termobaryczne). Co ty próbujesz osiągnąć tą manipulacją? Kto cię nauczył tak mieszać prawdę z wymysłami? Naprawdę nie stać cię na choćby gram obiektywizmu?
3) Odpowiadam na pytanie: możesz nie być za PO, ale jesteś za szeroko rozumianym establishmentem. Wpisujesz się w "ciemną masę", która wspiera ten rząd i elity, bez względu na fakt, że działają one na szkodę naszego kraju. I w tym tkwi dramat.
1.
"Bez mgły oszukanie załogi samolotu by się nie powiodło – mówi „GP” K.M., ekspert zespołu ds. katastrofy smoleńskiej pod kierownictwem Antoniego Macierewicza"
2.
Pokaż dowód na znalezienie trotylu. I nie powtarzaj bzdur, że ślady trotylu wskazane przez urządzenie do badań przesiewowych są dowodem na jego obecność. Obecność trotylu można potwierdzić lub wykluczyć TYLKO przy pomocy badań LABORATORYJNYCH, a wyników takowych według mojego rozeznania wciąż brak...
3.
Wpisujesz się w "ciemną masę" wyznawców religii smoleńskiej, która wspiera środowisko PiSowe, bez względu na fakt, że działają na szkodę kraju...
Spekulacji o sztucznej mgle nie wymyśliła sobie TVN czy TVP czy GW. Bomby termobarycznej także. Daje chłopie link z twojej ulubionej gazety a Ty dalej swoje. Za rok to się okaże że o bombie termobarycznej też nie było mowy. Artykuł pokazuje jak "mądrzy" są eksperci Antka. To zaczyna robić się śmieszne. A tak w ogóle na pytania zawarte w temacie i tak mi nikt nie odpowiedział. A jak jakieś zadaje to wy i tak swoje te same brednie wypisujecie nie na temat.
Mądry człek z Ciebie :) Cierpliwy także. Wybacz, że pozwalam sobie na lizusowską dygresję, ale dużo nas nie ma, więc jak widzę, zaznaczam :)