5,0 2,4 tys. ocen
5,0 10 1 2374
Anatomia upadku
powrót do forum filmu Anatomia upadku

Nie dam rady obejrzeć, daję 1 i już

ocenił(a) film na 9
braveseverus

Gdyby nie internet nie wiedziałbym że na świecie jest tylu debili:P. A już na pewno do takich zaliczają się trole oceniające coś bez obejrzenia:).

ocenił(a) film na 1
tc1987

Wypisz, wymaluj - jak ty, krytykujący "Pokłosie", którego nawet nie oglądnąłeś...

dominiorek

Tak z ciekawości. Internetowy bojownik o "prawdę", internetowy funkcjonariusz partyjny, czy smutny człowiek, który ma obsesję? Do której grupy się pan zalicza? Jak mamy pana traktować?

ocenił(a) film na 1
Wina_Woltera

Może do wszystkich grup, może do żadnej.

Jaj będziecie mnie traktować specjalnie mnie nie interesuje, bo to świadczy o panach, a nie o mnie...

braveseverus

idiota

ziomal0906

My tu film omawiamy, a nie przedstawiamy się.

ocenił(a) film na 1
NEM0_999

hahaha:)

braveseverus

Choć i ja jestem raczej z drugiej strony, niż fani tego filmu, to nie znoszę czegoś takiego! Dlatego na filmwebie ocenami nie ma co się sugerować.

ocenił(a) film na 7
braveseverus

Jak nie dasz rady (masz prawo) to jest taki przycisk "Nie interesuje mnie to" i skup się na Gwiezdnych Wojnach.

ocenił(a) film na 1
Railman

wolę zaniżyć średnią, 5.7 to za dużo jak na psiorowską propagandę

ocenił(a) film na 7
braveseverus

gratuluję rozumu

ocenił(a) film na 6
braveseverus

twoja informacja tak dużo wniosła... gratuluje "mondrej" wypowiedzi jakby to powiedział Twój idol polityczny.

ocenił(a) film na 1
Zalotka

Dziękuję, dziękuję wszystkim, to dużo dla mnie znaczy. Zalotka, mimo że świetnie się znamy jak widać, akurat nie mam idoli politycznych ;)

ocenił(a) film na 1
braveseverus

Ten "film" powinien mieć nieco inny tytuł. Należałoby dodać jeszcze jedno słowo - PiS, czyli w całości mielibyśmy: "Anatomia upadku PiS".